reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

my dziś kupiliśmy spacerówkę,byliśmy we Wrocławiu,najpierw kupiliśmy wózio od babeczki,a później Ikea :-pGniewo bardzo zadowolony,nóżki wykłada na barierke :-)upał straszny
IMG_6612_resize.JPG

reklama
bada, Igulec tylko tak jeździ, musi mieć kopyta na barierkę wywalone :-D

Młody upał dobrze znosi, dzisiaj w nocy było apogeum, 24 stopnie w domu, spał w body z krótkim i bez kołderki :-D

Ja też mam tak cieplo ale mimo wszystko śpi w pajacu i przykryta cienkim kocem.wracamy już z weekendu,było bardzo fajnie.lenistwo,dużo słonka,ładna okolica,bardzo mili właściciele.moge spokojnie polecić to miejsce.Jadźka tylko w spacerówce jeździła ale jeszcze buzią w naszą strone odwrócona.z piciem z butli ostatnio marudzi,wrzask niesamowity.woli nie zjeść nic i iść spać głodna niż wciągnąć butle...

Ronson on tygodnoa spi w body na krotki i nic wiecej a raz to spal w samej pieluszce.
My jesscze w gondoli ale rozpinam i ma przewiew w budce no i bez kocyka itp
W spacerowke sie przeniesiemy za jakis czas , nie pali mi sie ;)

U nas jak u Agulqi, przykrywam pieluchą tetrową. Dziś rano cyrk zrobił, uspokoił się jak mu bodziaka zdjęłam :-) ale że mielismy wychodzić to przewietrzył się i założyłam luźniejszy... Marudny taki, ale kto nie jest na tym upale.

W takim upale mój mały mężczyzna jeździ tylko w rampersie i niczym go nie nakrywam, budka otwarta w cieniu a w słońcu budką zakryty ale odpięta moskitiera i ma chłodek w gondolce.

Dziś już chłodniej bo 19 stopni, idziemy właśnie na plac. Mały uwielbia się rozglądać wkoło i patrzeć na dzieci w piaskownicy.

My też w rampersie się wozimy ;-) zadnych tetr, tylko szmatka "sensoryczna" albo taki szmaciany lisek do miętolenia. Budka też zasłonięta w słońcu i moskitiera, na szczęscie w budzie są wywietrzniki więc jakaś tam cyruklacja powietrza jest ale i tak masakra. Mały to większość czasu prześpi na spacerze więc za dużo nie porozgląda się , zresztą w gondoli cięzko ;-) A dziś przeszedł sam siebie, 4 razy kupę zrobił , nie wiem czy ten pasternak tak na niego nie działa, chociaż odkąd je papki to 2x to standard.

My woziliśmy sie w bodziaku i spodenkach,chociaż w sobote była tylko w koszulce i pieluszce.na noc chyba rzeczywiście bede zakładać rampersa...dzisiaj u naschłodniej i deszcz.Jagoda ostatnio budzi sie na jedzenie ok 4 rano ale dzieki temu śpi potem do 7-8.wczoraj znowu niechciała butelki,wrzask histeryczny....nie wiem o co chodzi...

reklama
Do góry