reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Hej mamuski !

U nas praca wre, wiekszosc mebli juz poskladana. Maly polubil chyba opiekunke. Tzn on lubi chyba kazdego, kto sie z nim bawi, nosi go I do niego gada. Mysle, ze z ta opiekunka to byl strzal w dziesiatke.

Malinka, Zdrowka dla malej :)

reklama
Indi - fajnie że opiekunka się przyjęła i że możesz oderwać się trochę od małego

Malinka - oby nutramigen pomógł maleńskiej

Suseł - Dobrej zabawy w górach, myślę, że zmiana klimatu małej pomoże w katarze i tam będzie oki

Wszystkim wyjeżdżającym dobrej pogody życzę a stacjonującym w domach życzę spokojnych dzieci :-)

Hej z rana :-)
Wczorajszy cały dzień przelezelismy, jakoś zebrać się do niczego nie mogłam.
Za to dzisiaj z rana już wszyscy ubrani i ogarnieci hehehe.
Czekam na pocztexa, bo Nikoli sandały zamówiłam na allegro.

Ogolnie od rana mamy upał.
W końcu lato hehe
Później pewnie wyjdziemy na jakiś spacer, ale to poczekam jak cień będzie pod blokiem :-)

Hej :-) wpadam mam chwile akurat czekam w kolejce do rentgena, lekarz mnie wysłał bo krzywa jestem strasznie -_- ogólnie zalecił basen i jakaś formę ruchu tak więc teraz już nie mam wymówki :p
Wczoraj byłam na basenie dzisiaj na siłowni i mam nadzieję wytrzymam i będę chodzić regularnie :-)

MALINKA ojej biedna Łucja :-( ważne że wiecie co i jak

SUSEŁ udanego wyjazdu :-)

MEGAMI nic nie robienie też uwielbiam :-D

INDI ale będzie fajnie jak już skończysz usiądziesz i zobaczysz efekt końcowy :-) to jest najlepsze w przeprowadzce :-D

ALECTA pokaż później te sandały na młodej, może ja też się zdecyduje :-)

Udanego weekendu :-)

My już w domku , masakra na spacerze.... Myśle o zakupie spacerówki rozkładanej na płasko.... Ale to na przyszyły miesiąc chyba bo cena odstrasza...

Malinka oby nowe mleczko pomogło.
Indi pełną parą idziecie :-D

My wczoraj też totalnie nic nie robiliśmy, nawet na spacerze nie byliśmy :eek: tym czasem jadę na szybkie zakupy i na trening.... Miłego popołudnia :-)

Mommy a jaką spacerówe chcesz?
Wogóle do ilu kg są gondole? Bo jak do 9 to nam sie weight limit kończy :D

Żelka moja gondola chyba do ok 17 jest, tak po rysunkach by się zdawało ;-) Dzisiaj z małym się ważyłam i też jednak już bliżej mu 9kg niż 8 :laugh2: No ale na długość już tak sobie się robi. Bugaboo bee chciałam.... Mam kasę odłożoną jakąś i nie wiem czy nie kupić jej... Trochę się martwię , że póżniej mały do kubełkowej spacerówki mi nie bedzie chciał się przesiąść....

Mommy zastanawiam się tylko jaki jest sens kupowania spacerówki "na chwilę"...
Ja Nikole wsadziłam do kubełkowej jak miała 6 miesięcy...

reklama
Bo duszno jest w gondolach, niestety, Aluta też jest prawie na całą gondole :szok: Korci nie ta spacerówka już i wiem, że jej by się bardziej podobało, no ale jeszcze poczekamy przynajmniej do tych 9 kg (czyli pewnie ze 2 tygodnie jak bedzie szła tym tempem).

Mam maclarena rozkładanego na płasko, ale młoda jakoś tak średnio w nim się czuje, w kubełku jakoś tak chyba bęzie stabilniej i bardziej otulona tym wózkiem.

Mnie sie podoba Bee ale tylko wersja van gogh, aleeeeszkoda mi kasy, jak mloda wyrośnie z cama, przesiądziemy sie do maclarena volo (kocham ten wozek)

Do góry