reklama
bada m.
Fanka BB :)
udanego tygodnia
Suseł powodzenia w walce ;-)
wczoraj spakowałam leżaczek i karuzelę,a do tego ta spacerówka i mąż widział w moich oczach przerażenie,że czas tak szybko leci tak chciałam mieć malutkie dziecko i niby takie jeszcze mam,ale tak szybko rośnie,przy pierwszym tak nie miałam,wręcz nie mogłam się doczekać kiedy np. przesiądzie się do spacerówki itp.,a teraz chciałabym aby czas się wlókł okropnie i nic z tego
Suseł powodzenia w walce ;-)
wczoraj spakowałam leżaczek i karuzelę,a do tego ta spacerówka i mąż widział w moich oczach przerażenie,że czas tak szybko leci tak chciałam mieć malutkie dziecko i niby takie jeszcze mam,ale tak szybko rośnie,przy pierwszym tak nie miałam,wręcz nie mogłam się doczekać kiedy np. przesiądzie się do spacerówki itp.,a teraz chciałabym aby czas się wlókł okropnie i nic z tego
Żelka
Bada mam identycznie, z Tymkiem to tylko czekałam ... kiedy głowe będzie trzymał, kiedy usiądzie, kiedy bedzie chodził, kiedy zacznie gadać itd. A teraz już przedszkolak, a mała ma prawie 5 mcy ... kiedy to zleciało jak ja wczoraj w ciązy byłam
agulqa_b
Moj ma juz prawie POL ROKU!!!
a tez bym chciala zeby czas sie zatrzymal
Mimo nieprzespanych nocek
a tez bym chciala zeby czas sie zatrzymal
Mimo nieprzespanych nocek
bada m.
agulqa dokładnie plusy przysłaniają minusy wielkim cieniem :-):-):-)
Bada m i Żelka - łączę się z Wami w bólu, Oskarek kończy pewien etap w naszym życiu, więcej bobasów nie będzie i chyba dlatego tak mi szkoda uciekającego czasu:-(
Suseł - powodzenia w walce z butlą, na pewno się uda Wam a jak nie to może spróbujecie za chwilę z kubeczkiem nie kapkiem są od 6 m. Moje dziewczyny je lubiły miały miękkie ustniki.
Suseł - powodzenia w walce z butlą, na pewno się uda Wam a jak nie to może spróbujecie za chwilę z kubeczkiem nie kapkiem są od 6 m. Moje dziewczyny je lubiły miały miękkie ustniki.
Dzień dobry ;-) my już po rehabilitacji, bo mamy w każdy poniedziałek i środę na 8rano, mały dzisiaj był niewyspany, więc dał do wiwatu po 20min. Trafiła nam się strasznie nieprzyjemna rehabilitantka, która mam wrażenie że nie ma podejścia do dzieci. W każdym bądź razie małemu się ulało akurat na jej piękne czarne spodnie a to wszystko w odwecie że nie reagowala na jego płacz, mały aż się zanosił, aż nie wytrzymalam i go wzięłam na ręce...
U nas dzisiaj deszczowo i nieprzyjemnie. Aż się nie chce z domu wychodzić, a jeszcze dzisiaj do psychologa jedziemy (kompleksowe badania robią w związku z rehabilitacją)...
U nas dzisiaj deszczowo i nieprzyjemnie. Aż się nie chce z domu wychodzić, a jeszcze dzisiaj do psychologa jedziemy (kompleksowe badania robią w związku z rehabilitacją)...
bada m.
karpanna dokładnie u nas też koniec z powiększaniem rodziny i może też mam tego świadomość
u nas nie pada i jest 22 stopnie,za to we Wrocławiu ponoć pada i m już do domu wrócił z pracy bo robią na dworze
u nas nie pada i jest 22 stopnie,za to we Wrocławiu ponoć pada i m już do domu wrócił z pracy bo robią na dworze
reklama