reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ale do tej porynie było problemu...poza tym to dla mnie problem bo za 2 miesiące wracam do pracy i nie wyobrażam sobie łączenia pracy z karmieniem.tak wiec bede walczyć o te butle..m

reklama
udanego tygodnia :happy:

Suseł powodzenia w walce ;-)

wczoraj spakowałam leżaczek i karuzelę,a do tego ta spacerówka i mąż widział w moich oczach przerażenie,że czas tak szybko leci :-ptak chciałam mieć malutkie dziecko i niby takie jeszcze mam,ale tak szybko rośnie,przy pierwszym tak nie miałam,wręcz nie mogłam się doczekać kiedy np. przesiądzie się do spacerówki itp.,a teraz chciałabym aby czas się wlókł okropnie :-D i nic z tego

Bada mam identycznie, z Tymkiem to tylko czekałam ... kiedy głowe będzie trzymał, kiedy usiądzie, kiedy bedzie chodził, kiedy zacznie gadać itd. A teraz już przedszkolak, a mała ma prawie 5 mcy ... kiedy to zleciało :D jak ja wczoraj w ciązy byłam :szok:

Bada m i Żelka - łączę się z Wami w bólu, Oskarek kończy pewien etap w naszym życiu, więcej bobasów nie będzie i chyba dlatego tak mi szkoda uciekającego czasu:-(

Suseł - powodzenia w walce z butlą, na pewno się uda Wam a jak nie to może spróbujecie za chwilę z kubeczkiem nie kapkiem są od 6 m. Moje dziewczyny je lubiły miały miękkie ustniki.

Dzień dobry ;-) my już po rehabilitacji, bo mamy w każdy poniedziałek i środę na 8rano, mały dzisiaj był niewyspany, więc dał do wiwatu po 20min. Trafiła nam się strasznie nieprzyjemna rehabilitantka, która mam wrażenie że nie ma podejścia do dzieci. W każdym bądź razie małemu się ulało akurat na jej piękne czarne spodnie :p a to wszystko w odwecie że nie reagowala na jego płacz, mały aż się zanosił, aż nie wytrzymalam i go wzięłam na ręce...

U nas dzisiaj deszczowo i nieprzyjemnie. Aż się nie chce z domu wychodzić, a jeszcze dzisiaj do psychologa jedziemy (kompleksowe badania robią w związku z rehabilitacją)...

Kasia - ale wiedźma Wam się trafiła, zawsze będziecie z nią ćwiczyć? Oby nie. My pierwszy spacerek zaliczyliśmy o 7.30.

pytanie do dziewczyn z kp - jecie truskawki???

Ostatnia edycja:
karpanna dokładnie u nas też koniec z powiększaniem rodziny i może też mam tego świadomość :tak:

u nas nie pada i jest 22 stopnie,za to we Wrocławiu ponoć pada i m już do domu wrócił z pracy bo robią na dworze

reklama
karpanna ja jem wszystko, bigos z chili też i truskawki i czereśnie i na co mam ochotę :p przecież po truskawkach jogobella ci z piersi nie popłynie ;)

A tak poważnie trzeba obserwować i tyle :tak:

Do góry