reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ale do tej porynie było problemu...poza tym to dla mnie problem bo za 2 miesiące wracam do pracy i nie wyobrażam sobie łączenia pracy z karmieniem.tak wiec bede walczyć o te butle..m

reklama
udanego tygodnia :happy:

Suseł powodzenia w walce ;-)

wczoraj spakowałam leżaczek i karuzelę,a do tego ta spacerówka i mąż widział w moich oczach przerażenie,że czas tak szybko leci :-ptak chciałam mieć malutkie dziecko i niby takie jeszcze mam,ale tak szybko rośnie,przy pierwszym tak nie miałam,wręcz nie mogłam się doczekać kiedy np. przesiądzie się do spacerówki itp.,a teraz chciałabym aby czas się wlókł okropnie :-D i nic z tego

Bada mam identycznie, z Tymkiem to tylko czekałam ... kiedy głowe będzie trzymał, kiedy usiądzie, kiedy bedzie chodził, kiedy zacznie gadać itd. A teraz już przedszkolak, a mała ma prawie 5 mcy ... kiedy to zleciało :D jak ja wczoraj w ciązy byłam :szok:

Bada m i Żelka - łączę się z Wami w bólu, Oskarek kończy pewien etap w naszym życiu, więcej bobasów nie będzie i chyba dlatego tak mi szkoda uciekającego czasu:-(

Suseł - powodzenia w walce z butlą, na pewno się uda Wam a jak nie to może spróbujecie za chwilę z kubeczkiem nie kapkiem są od 6 m. Moje dziewczyny je lubiły miały miękkie ustniki.

Dzień dobry ;-) my już po rehabilitacji, bo mamy w każdy poniedziałek i środę na 8rano, mały dzisiaj był niewyspany, więc dał do wiwatu po 20min. Trafiła nam się strasznie nieprzyjemna rehabilitantka, która mam wrażenie że nie ma podejścia do dzieci. W każdym bądź razie małemu się ulało akurat na jej piękne czarne spodnie :p a to wszystko w odwecie że nie reagowala na jego płacz, mały aż się zanosił, aż nie wytrzymalam i go wzięłam na ręce...

U nas dzisiaj deszczowo i nieprzyjemnie. Aż się nie chce z domu wychodzić, a jeszcze dzisiaj do psychologa jedziemy (kompleksowe badania robią w związku z rehabilitacją)...

Kasia - ale wiedźma Wam się trafiła, zawsze będziecie z nią ćwiczyć? Oby nie. My pierwszy spacerek zaliczyliśmy o 7.30.

pytanie do dziewczyn z kp - jecie truskawki???

Ostatnia edycja:
karpanna dokładnie u nas też koniec z powiększaniem rodziny i może też mam tego świadomość :tak:

u nas nie pada i jest 22 stopnie,za to we Wrocławiu ponoć pada i m już do domu wrócił z pracy bo robią na dworze

reklama
karpanna ja jem wszystko, bigos z chili też i truskawki i czereśnie i na co mam ochotę :p przecież po truskawkach jogobella ci z piersi nie popłynie ;)

A tak poważnie trzeba obserwować i tyle :tak:

Do góry