reklama
Izuchna moja wypowiedź jest adekwatna do całej tej dyskusji.
To jest forum i nikt nikogo nie zmusi do odpisywania każdemu i na każdą pier.dołę.
Jak ktoś ma ochotę to może odpisywać tylko jednej osobie albo nikomu i pisać tylko o sobie.
A jak widzę, że na jakiś temat jest już jakaś odpowiedź to nie dubluję jej jeśli się z nią zgadzam, bo zaraz zaroi się od postów typu "to normalne" albo "zapytaj pediatry".
Jeśli dla kogoś 1 czy 2 odpowiedzi to za mało to już nie mój problem, jest pełno innych portali gdzie można znaleźć bardziej przyjazne towarzystwo i nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
To jest forum i nikt nikogo nie zmusi do odpisywania każdemu i na każdą pier.dołę.
Jak ktoś ma ochotę to może odpisywać tylko jednej osobie albo nikomu i pisać tylko o sobie.
A jak widzę, że na jakiś temat jest już jakaś odpowiedź to nie dubluję jej jeśli się z nią zgadzam, bo zaraz zaroi się od postów typu "to normalne" albo "zapytaj pediatry".
Jeśli dla kogoś 1 czy 2 odpowiedzi to za mało to już nie mój problem, jest pełno innych portali gdzie można znaleźć bardziej przyjazne towarzystwo i nikt tu nikogo na siłę nie trzyma.
Sprite zachowała się jak zachowała a wy jej jeszcze brawo biłyście.
Laska, prosiłam Cię - wyluzuj, bo zaczyna mi się robić przykro. tym bardziej, że sama napisałaś o sobie, że masz taki, a nie inny zawód. wydaje mi się, że on powinien zobowiązywać? nie ogarniam Cię. jak widać - Ty mnie też nie bardzo...
zresztą nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie, czy ładnie tak oceniać ludzi?! skoro są tu TEŻ fajne dziewczyny, tzn. że reszta jest mniej fajna lub wcale? a co Ty o nas wiesz, phi.
Żelka, przespałam się z tym i teraz się wstydzę
izuchna
Zaangażowana w BB
Oj Megami w którym momencie ja kogoś oceniam jak na razie to ty mnie oceniasz tym stwierdzeniem. Żeby się o kimś wypowiadać trzeba pisać bezpośrednio o danej sobie a ja odnoszę się tylko do waszych wypowiedzi.Jak na razie miło mi było akurat z tobą dyskutować bo jako jedyna wypowiadłaś się konkretnie.
I przestańcie już o tym pisać bo nie.chcę mi się.tego kontynuować a muszę odpowiadać hehe :-)
Sprite - i znowuTwoja wypowiedź potwierdza moje przypuszczenia ale do oceny jest mi daleko. Żeby się wypowiadać na temat oceniania użyj konkretnych argumentów a nie.tego że napisałam w twoim domyśle że ktoś tu jest niefajny.
Przepraszam za.podwójna wypowiedź bo nie nadąrzam z odpowiedziami ;-)
I przestańcie już o tym pisać bo nie.chcę mi się.tego kontynuować a muszę odpowiadać hehe :-)
Sprite - i znowuTwoja wypowiedź potwierdza moje przypuszczenia ale do oceny jest mi daleko. Żeby się wypowiadać na temat oceniania użyj konkretnych argumentów a nie.tego że napisałam w twoim domyśle że ktoś tu jest niefajny.
Przepraszam za.podwójna wypowiedź bo nie nadąrzam z odpowiedziami ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie ogarniam Cię. jak widać - Ty mnie też nie bardzo...
i tego się trzymajmy. będzie milej
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A jak napiszę, że piardłam to wszystkie będziecie mi odpisywać "super"?
Nie, zapytamy o walory zapachowe
Izuchna, apeluję o spokój i rozwagę i przede wszystkim NIEPISANIE POSTÓW POD POSTAMI bo mnie krew zalewa od edytowania!
Ja się tylko odniosę do sytuacji z FB - dla mnie logiczne, że jeśli ktoś nie wrzuca swoich zdjęć i nawet nie wiemy, jak wygląda, nie ma nazwiska, nie pisze, nie udziela się - robi wypad z grupy, bo nie potrzebujemy członków widmo.
Tak, jak laski pisały - rozmawiamy o swoich prywatnych sprawach i ja osobiście nie życzę sobie, żeby moje historie były dla kogoś pożywką, rozrywką.
reklama