reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Raczej nie :-) mój szwagier dodał na fb zdjęcia moich dzieci ze świąt i już mnie to drażni ,ja się do tego nie nadaję,nie mój świat :-D ale dziękuje wszystkim dziewuszkom za zaproszenie

Człowiek czyt. Kobiety to są jednak durne :happy: P zabrał G i chłopców na orlika i kazał odpoczywać,a ja wysprzątałam łazienkę ,ubikację a teraz wyparzam i wymieniam smoczki w butelkach (awansowaliśmy na roz 2 ) i te uspakajające też nowe dziś przyszły (G będzie teraz marynarzem ;-))

Ostatnia edycja:
Bada Mnie fb też drażni wiec nie jedte$ sama.ja też tak zawsze odpoczywam przez sprzatanie...mnue dzisiaj M wkurzył,taki wielce zmeczony pi pracy mówi że ja to dzisiaj nic chyba nie robiłam i czemu sienie zdrzemnełam...a zakupy,pranie,odkurzanie,sprzatanie kuchni,obiad itp.to sie samo zrobiło..

Ja też nie jestem jakąś wielką fanką fb, dlatego też kontakt z Wami się zmniejszył.. U nas noce przesypiane bez zmian, także super. Wczoraj byliśmy na drugiej kontroli bioderek no i ok. W przyszłym tygodniu drugie szczepienie.
Tylko niepokoi mnie to, że mały na brzuchu nie opiera się na rączkach, tylko przekłada je wzdłuż ciała i unosi głowę razem z nóżkami robiąc taką jakby kołyskę.. czy wasze dzieci też tak mają?

Witajcie po długiej przerwie :) Zapomniałam hasło do forum, po przeinstalowaniu systemu nie mogłam się zalogować, tylko jako gość zaglądałam, ale dziś mnie olśniło i jestem. U nas już po chrzcinach, w drugi dzień Świąt była imprezka, wszystko się udało, jak należy :)
Moja mała w ogóle niechętnie leży na brzuszku, ale lekarz kazał ją zmuszać, więc maltretuję ją czasami. Też często rączki wzdłuż tułowia układa, a najchętniej, to oby rączkę do buzi wcisnąć, wczoraj to z takim uporem maniaka, że wygląda mi to na zbliżające się ząbki.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i wszystkie dzieciaczki :)

reklama
Jenn, moj robi I tak I tak. Na brzuszku uwielbia byc, spi tez na brzuszku. Az mu sie glaca z przodu wytarla a z tylu ma dlugie wlosy jak panienka :)

Do góry