reklama
izuchna
Zaangażowana w BB
Nulini - dubel - przeprosiłam bo pisałam a potem ktoś odpisał i myślałam że to pomiędzy :-) więc się nie czepiaj bo więcej nie zniesę hahaha ;-)
Jeżeli chodzi o facebooka teraz dopiero rozumiem ale można było napisać wiadomość a nie od razu usuwać wyjaśniłabym wam że z pewnych (przemilcze jakich ale pewnie zrozumiecie) powodów nie mogę mieć jawnego publicznego profilu więc przedstawiłabym się żeby mi ktoś o tym powiedział i wrzuciła nawet swoją fotkę itp bo to grupa tajna.
Dlatego też zagalopowalam się w postach tutaj i musiałam usunąć prywatna informacje ;-)
Dobra idę grabić trawę w celach pokutnych hehe ;-)
Jeżeli chodzi o facebooka teraz dopiero rozumiem ale można było napisać wiadomość a nie od razu usuwać wyjaśniłabym wam że z pewnych (przemilcze jakich ale pewnie zrozumiecie) powodów nie mogę mieć jawnego publicznego profilu więc przedstawiłabym się żeby mi ktoś o tym powiedział i wrzuciła nawet swoją fotkę itp bo to grupa tajna.
Dlatego też zagalopowalam się w postach tutaj i musiałam usunąć prywatna informacje ;-)
Dobra idę grabić trawę w celach pokutnych hehe ;-)
Ostatnia edycja:
Tak a propo oceniania, to jest to forum internetowe I oprocz paru firumek, ktore maly/maja okazje sie spotykac w realu, to mozemy jedynie oceniac swoje posty nawzajem I wyrabiac sobie jakis obraz czy opinie ( czesto pewnie bledna) o danej osobie na podstawie tego co pisze. A dzieki tej grupie na fb do wyobrazanej osoby mozna sobie dokleic twarz I nazwisko
Tak wiec nie ma sie co klocic
A teraz troche od czapy, ale chcialam sie o cos zapytac. Czy np wstawiajac zdjecia naszych dzieci sa one widoczne tylko dla osob z naszej grupy czy dla wszystko chyba bo much oraz co gorsza publicznie?
Tak wiec nie ma sie co klocic
A teraz troche od czapy, ale chcialam sie o cos zapytac. Czy np wstawiajac zdjecia naszych dzieci sa one widoczne tylko dla osob z naszej grupy czy dla wszystko chyba bo much oraz co gorsza publicznie?
reklama