reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas w mieście jest tylko jedno becikowe. Nam się rzutem na taśmę udało bo 20zł na osobę miesięcznie więcej i byśmy nic nie dostali. :D A tak to przynajmniej na 3/4 łóżka starczyło :D
Co za dzień... Młody jeczy bo się nudzi a za cholerę nie chce stanąć na tym gipsie. Na szczęście Młoda grzeczna...

Załączniki

• 1425547172686.jpg
    1425547172686.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 62
reklama
No właśnie tak jak agulqa pisze.. czyli z becikowego nici.
Boże ile takie małe dziecko produkuje decybeli, właśnie opanowałam mega darcie… gdyby jeszcze było wiadomo o co chodzi.

Młody pospał chwilę w chuście, jak obiad robiłam, a teraz od nowa koncert.
Nie wyrabiam, nie wiem, o co mu chodzi i ryczę z nim...

Hej

My po usg bioderek - wszystko ok, i po szczepieniu - mały gorączkuje od wczoraj :-( dawałam paracetamol o 20, gorączka spadła ale szybko znowu zaczęła rosnąć i znowu o 4.30 trzeba było podać leki. Teraz znowu jakby rosła ale sama zaczęła spadać, obserwuję go dalej...

Jak długo może się utrzymywać gorączka po szczepieniu?

Dominik waży równe 6 kg, czyli w 7 tygodni przybrał 1600 g. Jest już prawie całkowicie na moim mleku, praktycznie tylko co 2-3 dni dostaje na noc butlę mm, z której raz wypije 30 a raz 90 lub 120 lm. Jeśli zaśnie wieczorem to już mm nie dostaje bo w nocy też daję pierś.

Dziewczyny współczuję nieprzespanych nocek :no:

Kciuki za idące na szczepienia

EDIT

Wcięło mi posta :(

Czytam co którąś stronę i widzę, że był temat ulewania. Dominik cały czas ulewa, czasem też chlusta i przez nosek :( mimo, że brał przez miesiąc Debridat... ale przybiera ładnie chyba i jest pogodny.

Żelka Ty dawałaś Debridat? Pomogło?

Ostatnia edycja:
Laydeek mam nadzieję że to jednorazowy problem i nic się nie zacznie :-/ ja nie wiem ile moja by czkala bo jak się zaczyna to daje jej się napić i przechodzi ;-) co do charczenia to raz dziennie jej odciagam gile to wtedy nie charczy ;-)

Nulini :-( współczuje... Nie wiem co mogło by wam pomóc :-/

Emilchen ja panicznie boję się temperatury mam nadzieję że nas ominie a u was szybko minie

Ja chciałam małej odcisk rączki i nóżki w gipsie zrobić bo Nina też ma dzisiaj przyszedł ten taki *******ek do jego ale ***** to jest masakra rączkę odcisnac :-/ z nogą jakoś dałam radę ale po lapce to tylko plama została...

reklama
Femme, też się zbieram żeby zrobić odciski, ale właśnie nie mam pomysłu na rączkę bo zaciska w piąstkę :-)

Poproszę o kciuki za szczepienie dziś o 15. Mąż odebrał dziś nadgodziny i już do nas jedzie, sama to bym się zaryczała w przychodni.

Do góry