reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U nas w mieście jest tylko jedno becikowe. Nam się rzutem na taśmę udało bo 20zł na osobę miesięcznie więcej i byśmy nic nie dostali. :D A tak to przynajmniej na 3/4 łóżka starczyło :D
Co za dzień... Młody jeczy bo się nudzi a za cholerę nie chce stanąć na tym gipsie. Na szczęście Młoda grzeczna...

Załączniki

• 1425547172686.jpg
    1425547172686.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 60
reklama
No właśnie tak jak agulqa pisze.. czyli z becikowego nici.
Boże ile takie małe dziecko produkuje decybeli, właśnie opanowałam mega darcie… gdyby jeszcze było wiadomo o co chodzi.

Młody pospał chwilę w chuście, jak obiad robiłam, a teraz od nowa koncert.
Nie wyrabiam, nie wiem, o co mu chodzi i ryczę z nim...

Hej

My po usg bioderek - wszystko ok, i po szczepieniu - mały gorączkuje od wczoraj :-( dawałam paracetamol o 20, gorączka spadła ale szybko znowu zaczęła rosnąć i znowu o 4.30 trzeba było podać leki. Teraz znowu jakby rosła ale sama zaczęła spadać, obserwuję go dalej...

Jak długo może się utrzymywać gorączka po szczepieniu?

Dominik waży równe 6 kg, czyli w 7 tygodni przybrał 1600 g. Jest już prawie całkowicie na moim mleku, praktycznie tylko co 2-3 dni dostaje na noc butlę mm, z której raz wypije 30 a raz 90 lub 120 lm. Jeśli zaśnie wieczorem to już mm nie dostaje bo w nocy też daję pierś.

Dziewczyny współczuję nieprzespanych nocek :no:

Kciuki za idące na szczepienia

EDIT

Wcięło mi posta :(

Czytam co którąś stronę i widzę, że był temat ulewania. Dominik cały czas ulewa, czasem też chlusta i przez nosek :( mimo, że brał przez miesiąc Debridat... ale przybiera ładnie chyba i jest pogodny.

Żelka Ty dawałaś Debridat? Pomogło?

Ostatnia edycja:
Laydeek mam nadzieję że to jednorazowy problem i nic się nie zacznie :-/ ja nie wiem ile moja by czkala bo jak się zaczyna to daje jej się napić i przechodzi ;-) co do charczenia to raz dziennie jej odciagam gile to wtedy nie charczy ;-)

Nulini :-( współczuje... Nie wiem co mogło by wam pomóc :-/

Emilchen ja panicznie boję się temperatury mam nadzieję że nas ominie a u was szybko minie

Ja chciałam małej odcisk rączki i nóżki w gipsie zrobić bo Nina też ma dzisiaj przyszedł ten taki *******ek do jego ale ***** to jest masakra rączkę odcisnac :-/ z nogą jakoś dałam radę ale po lapce to tylko plama została...

reklama
Femme, też się zbieram żeby zrobić odciski, ale właśnie nie mam pomysłu na rączkę bo zaciska w piąstkę :-)

Poproszę o kciuki za szczepienie dziś o 15. Mąż odebrał dziś nadgodziny i już do nas jedzie, sama to bym się zaryczała w przychodni.

Do góry