reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

hej!

agulqa, przykro :-(

alecta, a kiedy znowu może do Was przyjechać?

ja wychodzę... na zakupy :-D. no ale wczoraj wieczorem byłam u kumpeli (afrykańskiej) oglądać film i fotki ze ślubu i wesela. wiadomo, że pod tel., bo ja nie odciągam mleka (nie umiem :confused::confused:). ale 2 godz. posiedziałam ;-)

reklama
Ja na zakupy wychodze czesto z Jadźką,sama też kiljaxrazy byłam.we 4 wychodzimy czesto a sami jescze nie byliśm,y za tydzień z okazji dnia kobiet chcemy iść do kina,położymy maluchy spać i teściowa vedzie pilnować.nocka u nas ładniw,zasneła o 21,pobudka o 2 i potem po 7.

agulqa przykro:-( Podła choroba..

Ja wczoraj sobie potańczyłam, wróciłam do domu o 3, mały był po jedzeniu ale jeszcze nie spał no i chyba jak mnie usłyszał to ryk z łóżeczka było tylko słychać. Więc go wzięłam i zasnął na mnie razem z nami w łóżku. Potem o 6.20 pobudka i teraz znowu na mnie sobie śpi i mnie też udało się zasnąć..
Piękna pogoda za oknem..:-)

Sprite teraz my jedziemy do wlc koniec czerwca/poczatek lipca i wraxamy so siebie dopiero pod koniec sierpnia, a pozniej na święta tez jedziemy.

Jenn zazdraszczam wypadu.
Mi by sie taki przydal, bo ostatnio czuje sie taka z dupy.

Dla mnie zakupy w Biedrze to właśnie luksus, bo jadę bez dzieci :-D
Ale chciałabym sobie gdzieś wyjść z mężem, żeby nie biegać, tylko spokojnie iść, bez ciągłego zerkania na telefon :-(

alecta,
trzymaj się!!!

agulqa, strasznie mi przykro :-(

sprite, ja mam zapasy mleka i co z tego, jak Młody z butli tylko ciamka, a nie je...

Jestem w szoku!!!
Młody w nocy budził się co 3 godziny!!!
Jednocześnie jestem wściekła na siebie, bo jak się zbudził przed północą, to ja później godzinę usnąć nie mogłam, ch.uj wi czemu! :wściekła/y:

Wczoraj cały dzień był wrzask i nie wiem, czy to nie przez ten Delicol??? :szok:
Na noc i w nocy go nie podawałam i spał spokojnie, dzisiaj wstał o 7 i do 10 nie spał, ale nawet raz nie zapłakał, leżał w leżaczku, gadał, uśmiechał się, normalnie ANIOŁEK :-D

Szkoda, że tak nie może być codziennie :-(

Za to u mnie nocka z du.py :p
Mała została nakarmiona ok 20 i poszła spać. Normalnie to potrafi do 1-2 pospać. Ale dzisiejszej nocy po co??? Pobudka po 23. Ok. Nakarmiona, przewinieta poszła spać. Ja jeszcze mleko odciagalam i zasnęło mi sie gdzies o 1. Następna pobudka 2.40. Przewinieta, nakarmiona poszła spać po 3. Następna pobudka o 6. Olalam system, kazalam mężowi wstać, przewinac i nakarmić :-) ja tylko odciagnelam mleko i poszłam dalej spać. I tym sposobem pospałam do 9 :-)
Teraz wygonilam męża na spacer z mała, a ja mam czas dla siebie :D

Śmiać mi się chce z Lili, bo śpi na leżaczku i przez sen pierdy wali :-D
U nas nocka była ok tylko wieczorem cyrk z zasypianiem.
Młoda przed 23 gdzieś zasnęła, ale musiałam ją na rękach nosić, bo chyba jej brzuszek dokuczał.
O kręci się, a ja po cyckach czuję, że czas na żarcie :p

reklama
Udanej niedzieli :happy2:
Alecta to oby do wakacji ;-)
Agulqa przykro mi
Nulini super,szxzęście masz często coś wygrywasz:happy2:
U nas nocka średnia,poprzednia była super,ale wczoraj i dziś o 8 męża budziłam przekazywałam maleńtasa i dosypiałam jeszcze ;-)
Co do wyjść to na moje urodziny 2 tygodnie temu byliśmy w restauracji ze starszakami a G został z moją mamą,ale i tak pędem wracaliśmy(max. 2 godz.nas nie było) za to co roku wychodzę z koleżankami na Dzień kobiet na babski wieczór i tak się cieszę że to już za tydzień
Teraz G z tatą na spacerze ,chłopcy zwiali na noc do teściów i pewnie P ich odbierze,a ja siedzę z farbą na głowie ,bo siwki były straszne i przy okazji obiadek robię

Ostatnia edycja:
Do góry