reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My też byliśmy na spacerze ale szybko wrocilismy bo wiatrzysko straszne.
Mama gotuje obiad a ja mogę chwile odsapnąć.
Trochę szkoda że dziś jedzie, ale z drugiej strony lubie pobyc sama.

Nulini- super!

reklama
agulqa, moje kondolencje.

U nas zasypianie wieczorem be, ale nocka super. Spała najpierw do 5, a później do 9.30. Tylko musialam dać jej na noc mm bo sałatka u teściowej jej nie podeszła. Teraz cycoli z mojego przepełnionego prawego. Co on taki wielki to nie wiem. A przed młodym zamknęłam się na klucz bo mi przeszkadza jak karmie

Jak czesto wasze dzieci robią kupę na mm? Moja tylko 2 razy dostała w ten weekend i od 1,5 dnia ani jednej porządnej kupy.

Ma któraś z Was LG? Sama juz nie wiem co kupić. Znalazlam niby dość dobry LG L90 lub G3/ s

Ostatnia edycja:
McPearl g3 s jest super.
L90 też spoko, ale ja wybrałabym g3s.
Ogólnie LG teraz dobre telefony robi. Z tych nowych serii było najmniej serwisów.

Mój dziś pobił wszelkie rekordy spał do 8! Po czym wypił mleko i poszedł dalej spać i spał do 12! Oszalał ;)

U mnie dziś generalne porządki wszystko wyrzucamy jak popadnie bo już mnie ta graciarnia dobija

Moja ma duzo kup :p ale karmiona jest naprzemiennie. Fakt. Jak wczoraj 3x pod rząd dostała mm to długo kupy nie było. Dostała moje i jest :-)
W ogole mam doła :(
Dowiedzialam sie ze znajoma straciła córeczkę :( 30tydz. Dziecko dwukrotnie owinięte pępowina :-((((

LayDeek straszne :-(
Nie wyobrażam sobie co muszą teraz przeżywać :-(
Lila też dwukrotnie oplątana była...

Ł zabrał starszaki na dwór, Lilcia śpi więc idę myć naczynia i trochę w chałupie ogarnąć.

Za tydzień idę z koleżanką na babskie wyjście jupi :-D
Ostatni raz wyszłam gdzieś sama ponad rok temu :p A

Ja mam Lg f60 i jest super.moja koleżanka w ciąży 27 tydzień jako$ i w szpitalu leży boma£a nie rośnie i przepływt kiepsko...synka urodziła w 27 tc i go uratowali,mam nadziejw że teraz też dobrze sie skończy...jedziemy właśnie na urodziny kuzynostwa Niny i Jagody wiec popołudnie pod znakiem rodzinnym.

reklama
LayDeeK, koszmar!!! Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, strasznie współczuję...

My dziś też spacerek zaliczyliśmy, ale niestety wiało mocno :baffled: Dość mam tej wszawej pogody...

Moje Potwory w cyrku, Młody na mnie śpi, relaks :-D

Do góry