reklama
McPearl
Fanka BB :)
agulqa, moje kondolencje.
U nas zasypianie wieczorem be, ale nocka super. Spała najpierw do 5, a później do 9.30. Tylko musialam dać jej na noc mm bo sałatka u teściowej jej nie podeszła. Teraz cycoli z mojego przepełnionego prawego. Co on taki wielki to nie wiem. A przed młodym zamknęłam się na klucz bo mi przeszkadza jak karmie
Jak czesto wasze dzieci robią kupę na mm? Moja tylko 2 razy dostała w ten weekend i od 1,5 dnia ani jednej porządnej kupy.
Ma któraś z Was LG? Sama juz nie wiem co kupić. Znalazlam niby dość dobry LG L90 lub G3/ s
U nas zasypianie wieczorem be, ale nocka super. Spała najpierw do 5, a później do 9.30. Tylko musialam dać jej na noc mm bo sałatka u teściowej jej nie podeszła. Teraz cycoli z mojego przepełnionego prawego. Co on taki wielki to nie wiem. A przed młodym zamknęłam się na klucz bo mi przeszkadza jak karmie
Jak czesto wasze dzieci robią kupę na mm? Moja tylko 2 razy dostała w ten weekend i od 1,5 dnia ani jednej porządnej kupy.
Ma któraś z Was LG? Sama juz nie wiem co kupić. Znalazlam niby dość dobry LG L90 lub G3/ s
Ostatnia edycja:
jenn200818
Mój cały czas na mm i jedna kupa dziennie jest.
McPearl
Po problemach z wypróżnianiem u Mikołaja jestem strasznie przewrażliwiona...
Nulini, gratki
alecta, dzięki
Nulini, gratki
alecta, dzięki
Moja ma duzo kup ale karmiona jest naprzemiennie. Fakt. Jak wczoraj 3x pod rząd dostała mm to długo kupy nie było. Dostała moje i jest :-)
W ogole mam doła
Dowiedzialam sie ze znajoma straciła córeczkę 30tydz. Dziecko dwukrotnie owinięte pępowina :-((((
W ogole mam doła
Dowiedzialam sie ze znajoma straciła córeczkę 30tydz. Dziecko dwukrotnie owinięte pępowina :-((((
LayDeek straszne :-(
Nie wyobrażam sobie co muszą teraz przeżywać :-(
Lila też dwukrotnie oplątana była...
Ł zabrał starszaki na dwór, Lilcia śpi więc idę myć naczynia i trochę w chałupie ogarnąć.
Za tydzień idę z koleżanką na babskie wyjście jupi
Ostatni raz wyszłam gdzieś sama ponad rok temu A
Nie wyobrażam sobie co muszą teraz przeżywać :-(
Lila też dwukrotnie oplątana była...
Ł zabrał starszaki na dwór, Lilcia śpi więc idę myć naczynia i trochę w chałupie ogarnąć.
Za tydzień idę z koleżanką na babskie wyjście jupi
Ostatni raz wyszłam gdzieś sama ponad rok temu A
Ja mam Lg f60 i jest super.moja koleżanka w ciąży 27 tydzień jako$ i w szpitalu leży boma£a nie rośnie i przepływt kiepsko...synka urodziła w 27 tc i go uratowali,mam nadziejw że teraz też dobrze sie skończy...jedziemy właśnie na urodziny kuzynostwa Niny i Jagody wiec popołudnie pod znakiem rodzinnym.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, koszmar!!! Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, strasznie współczuję...
My dziś też spacerek zaliczyliśmy, ale niestety wiało mocno Dość mam tej wszawej pogody...
Moje Potwory w cyrku, Młody na mnie śpi, relaks
My dziś też spacerek zaliczyliśmy, ale niestety wiało mocno Dość mam tej wszawej pogody...
Moje Potwory w cyrku, Młody na mnie śpi, relaks