reklama
Jeny dziewczyny co to jest wspólne wyjście?
My możemy sobie na coś takiego pozwolić raz w roku jak w wlc jesteśmy, bo tu dzieci nie ma z kim zostawić.
Spotykamy się że znajomymi, ale zawsze z dziećmi.
Chociaż już powiedziałam Ł, żeby marcu wychodzę na babski wieczór :-)
Lila dzisiaj w dzień mało co spała, teraz też ma oczy jak 5 zł, a ja bym tak chętnie spać poszła.
Mama dzisiaj w nocy wyjeżdża i jakoś mi tak smutno :-(
My możemy sobie na coś takiego pozwolić raz w roku jak w wlc jesteśmy, bo tu dzieci nie ma z kim zostawić.
Spotykamy się że znajomymi, ale zawsze z dziećmi.
Chociaż już powiedziałam Ł, żeby marcu wychodzę na babski wieczór :-)
Lila dzisiaj w dzień mało co spała, teraz też ma oczy jak 5 zł, a ja bym tak chętnie spać poszła.
Mama dzisiaj w nocy wyjeżdża i jakoś mi tak smutno :-(
agulqa_b
Fanka BB :)
Lay jak zwal tak zwal, wazne bus woedziala jak pomoc ;-)
Nulini m9ja mama dzis zaproponowala zebysmydo kina poszli to jak ma zkosc nic nie graja wiec poszlizmyna 15min na spacer
Nulini m9ja mama dzis zaproponowala zebysmydo kina poszli to jak ma zkosc nic nie graja wiec poszlizmyna 15min na spacer
nieobecna87
Dołączam się do tych, co nigdzie nie wychodzą jednego Potwora nikt nie chciał wziąć a co dopiero 2
Tzn przepraszam... w moje urodziny teściowa została z dziećmi a my na godzinę (łącznie z dojazdem) waskoczyliśmy na hamburgery
Tzn przepraszam... w moje urodziny teściowa została z dziećmi a my na godzinę (łącznie z dojazdem) waskoczyliśmy na hamburgery
MommyTigger
Lay tylko na mm. Od początku. Ale kupy robi jakby na piersi był, tzn . chodzi mi o konsystencję
agulqa_b
Alecta wiem jak Ci przykro, ja mam zawsze tak jak do domu jade.
A teraz jestesmy u moich rodxicow, ł dzis wraca ja zostaje
Nie wiem do kiedy bo wczoraj zmarl moj wujek, ten o ktorym ze 3tyg temu pisalam ze ma raka...
No i czekam ma info o pogrzebie
A teraz jestesmy u moich rodxicow, ł dzis wraca ja zostaje
Nie wiem do kiedy bo wczoraj zmarl moj wujek, ten o ktorym ze 3tyg temu pisalam ze ma raka...
No i czekam ma info o pogrzebie
reklama
Agulqa przykro mi :-(
Mój wujek też miał raka (po 7 latach miał przerzut z płuc na kości) i zmarł w poniedziałek, w piątek był pogrzeb.
Wiadomo, że względu na odległość mnie i mamy na pogrzebie nie było.
Jeżyk zdecydowanie za szybko ten czas minął.
Miło było mieć z kim pogadać, kawę wypić, przy ładniejszej pogodzie na spacer iść...
A teraz znowu będę całe dnie sama :-(
Na dodatek Tymko zaczął brzydko kaszleć :-/
Mój wujek też miał raka (po 7 latach miał przerzut z płuc na kości) i zmarł w poniedziałek, w piątek był pogrzeb.
Wiadomo, że względu na odległość mnie i mamy na pogrzebie nie było.
Jeżyk zdecydowanie za szybko ten czas minął.
Miło było mieć z kim pogadać, kawę wypić, przy ładniejszej pogodzie na spacer iść...
A teraz znowu będę całe dnie sama :-(
Na dodatek Tymko zaczął brzydko kaszleć :-/