reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Agulqa kondolencje.
Lay straszne, ja nawet sobie nie wyobrażam jak się musi czuć....
My dzisiaj pospaliśmy znów ładnie, spcerek był 1,5 godzinny, później karmienie i Tygrys w końcu usnął pięknie na brzuszku. Nie ruszam go do kąpieli i karmienia wieczornego... Też pierdy wali przez sen ale jakie Czasem nie wiem czy to on czy tatuś mm pije 130 ml. w ciągu dnia ma przerwy 3-4h a w nocy zazwczaj 5h., kupy raz na dzien, raz na 2 dni. A od kilku dni tak się uśmiecha i śmieje , że aż serce mięknie. Niesamowite uczucie <3
Lay straszne, ja nawet sobie nie wyobrażam jak się musi czuć....
My dzisiaj pospaliśmy znów ładnie, spcerek był 1,5 godzinny, później karmienie i Tygrys w końcu usnął pięknie na brzuszku. Nie ruszam go do kąpieli i karmienia wieczornego... Też pierdy wali przez sen ale jakie Czasem nie wiem czy to on czy tatuś mm pije 130 ml. w ciągu dnia ma przerwy 3-4h a w nocy zazwczaj 5h., kupy raz na dzien, raz na 2 dni. A od kilku dni tak się uśmiecha i śmieje , że aż serce mięknie. Niesamowite uczucie <3
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
pierdy wali przez sen ale jakie Czasem nie wiem czy to on czy tatuś
Też tak czasem mam!!!
femme fatal
Mama Ninki :)
Agulqa przykro mi z powodu wujka :-(
Alecta eh ten czas zawsze tak szybko leci jakby się chciało żeby zwolnił
Sprite i jak ślub się udał?
Nulini gratuluję wygranej! Super :-)
Doggi za dobrze masz ze Stachem ja na raty porządki robię
LAYDEEK straszne :-( nie wyobrażam sobie takiej straty...
U mnie nie ma problemu żeby gdzieś wyjść ;-) Moja mama chętnie z małą zostaje ;-)
A wczoraj puerwszy raz Alicja zaliczyla shopping z mamą pół dnia po galeriach i w Ikei bardzo grzeczna była ;-) super są pomyślane te kibelki dla mamy z dzieckiem jest fotel żeby dziecko nakarmić nawet mikrofalówka w jednym była tak to można sobie na zakupy z dzieckiem jeździć ;-)
No i nocka piękna bo spala od 22 do 4 ;-) ciekawa jestem czy dzisiaj też tak będzie
Alecta eh ten czas zawsze tak szybko leci jakby się chciało żeby zwolnił
Sprite i jak ślub się udał?
Nulini gratuluję wygranej! Super :-)
Doggi za dobrze masz ze Stachem ja na raty porządki robię
LAYDEEK straszne :-( nie wyobrażam sobie takiej straty...
U mnie nie ma problemu żeby gdzieś wyjść ;-) Moja mama chętnie z małą zostaje ;-)
A wczoraj puerwszy raz Alicja zaliczyla shopping z mamą pół dnia po galeriach i w Ikei bardzo grzeczna była ;-) super są pomyślane te kibelki dla mamy z dzieckiem jest fotel żeby dziecko nakarmić nawet mikrofalówka w jednym była tak to można sobie na zakupy z dzieckiem jeździć ;-)
No i nocka piękna bo spala od 22 do 4 ;-) ciekawa jestem czy dzisiaj też tak będzie
nieobecna87
Fanka BB :)
Lay, współczucia dla koleżanki. utrata dziecka na początku ciąży musi być straszna a co dopiero gdy już się czuje ruchy... no i pewnie urodzić musiała.... moja Olga też była owinięta pepowina, dowiedziałam się o tym po porodzie. nadal ma ślad na szyjce.
Dziewczyny... Wasze dzieci się uśmiechają... a moja wcale...
Dziewczyny... Wasze dzieci się uśmiechają... a moja wcale...
Lileczka już śpi, zasnęła u tatusia na rączkach :-)
Chyba pierwszy raz, bo tak tylko u mnie zasypiała.
Starszaki też już śpią.
Boję się żeby ich nic nie rozłożyło, bo Tymko ma strasznie brzydki kaszel, a Nikola wspominała, że jej zimno :-/
My korzystamy że spokoju i oglądamy Teorie Wszystkiego :-)
Chyba pierwszy raz, bo tak tylko u mnie zasypiała.
Starszaki też już śpią.
Boję się żeby ich nic nie rozłożyło, bo Tymko ma strasznie brzydki kaszel, a Nikola wspominała, że jej zimno :-/
My korzystamy że spokoju i oglądamy Teorie Wszystkiego :-)
reklama
Franek coś niespokojny. Spać nie chce, płacze i krzyczy.
Chłopaki szczęśliwi bo jutro jeszcze wolne bo Kacper jedzie z Piotrkiem do Gorzowa do ortodonty. Będą mu zakładać aparat stały. No i Cypriana wyśle z nimi może mu Piotrek buty kupi.
Chłopaki szczęśliwi bo jutro jeszcze wolne bo Kacper jedzie z Piotrkiem do Gorzowa do ortodonty. Będą mu zakładać aparat stały. No i Cypriana wyśle z nimi może mu Piotrek buty kupi.