reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja juz szykowałam dla niej pakę z ubrankami po Weronice :-( Cały czas o niej mysle. Ja straciłam dwie ciąże w 10 tyg i było to dla mnie straszne przeżycie, a co dopiero stracić dziecko w 30.

reklama
Agulqa kondolencje.

Lay straszne, ja nawet sobie nie wyobrażam jak się musi czuć....

My dzisiaj pospaliśmy znów ładnie, spcerek był 1,5 godzinny, później karmienie i Tygrys w końcu usnął pięknie na brzuszku. Nie ruszam go do kąpieli i karmienia wieczornego... Też pierdy wali przez sen ale jakie :-D Czasem nie wiem czy to on czy tatuś :laugh2: mm pije 130 ml. w ciągu dnia ma przerwy 3-4h a w nocy zazwczaj 5h., kupy raz na dzien, raz na 2 dni. A od kilku dni tak się uśmiecha i śmieje , że aż serce mięknie. Niesamowite uczucie <3

Agulqa przykro mi z powodu wujka :-(

Alecta eh ten czas zawsze tak szybko leci jakby się chciało żeby zwolnił

Sprite i jak ślub się udał?

Nulini gratuluję wygranej! Super :-)

Doggi za dobrze masz ze Stachem :-D ja na raty porządki robię :p

LAYDEEK straszne :-( nie wyobrażam sobie takiej straty...

U mnie nie ma problemu żeby gdzieś wyjść ;-) Moja mama chętnie z małą zostaje ;-)

A wczoraj puerwszy raz Alicja zaliczyla shopping z mamą :-D pół dnia po galeriach i w Ikei bardzo grzeczna była ;-) super są pomyślane te kibelki dla mamy z dzieckiem jest fotel żeby dziecko nakarmić nawet mikrofalówka w jednym była :-D tak to można sobie na zakupy z dzieckiem jeździć ;-)

No i nocka piękna bo spala od 22 do 4 ;-) ciekawa jestem czy dzisiaj też tak będzie :-D

Lay, współczucia dla koleżanki. :( utrata dziecka na początku ciąży musi być straszna a co dopiero gdy już się czuje ruchy... no i pewnie urodzić musiała.... :( moja Olga też była owinięta pepowina, dowiedziałam się o tym po porodzie. nadal ma ślad na szyjce.

Dziewczyny... Wasze dzieci się uśmiechają... a moja wcale...

Mój diabeł też się śmieje i zaczyna guglac.
Dzisiaj mamy dzień dziecka i Franek się nie kąpie. Od czwartej dawał taki koncert i dopiero usnął. Uff

Lileczka już śpi, zasnęła u tatusia na rączkach :-)
Chyba pierwszy raz, bo tak tylko u mnie zasypiała.
Starszaki też już śpią.
Boję się żeby ich nic nie rozłożyło, bo Tymko ma strasznie brzydki kaszel, a Nikola wspominała, że jej zimno :-/

My korzystamy że spokoju i oglądamy Teorie Wszystkiego :-)

Nieobecna, moja tez jeszcze sie nie śmieje. Tzn próbuje, zadziera kacikow ust, ale nie ma jeszcze świadomego uśmiechu. Czekam na ten moment z niecierpliwością :-)

reklama
Franek coś niespokojny. Spać nie chce, płacze i krzyczy.
Chłopaki szczęśliwi bo jutro jeszcze wolne bo Kacper jedzie z Piotrkiem do Gorzowa do ortodonty. Będą mu zakładać aparat stały. No i Cypriana wyśle z nimi może mu Piotrek buty kupi.

Do góry