reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Szlag mnie trafi z pisaniem postów na telefonie. Wchodzi mi zdanie, a resztę ucina. W ogóle telefon mi się w pewnym momencie zresetował sam :szok:
alecta, mój M już jest po tym co pisałaś o swoim mężu i już wie, że jedzie, ale jak on to mówi, cholernie trudno się teraz dostać...

AZA, S3 do mnie nie przemawia. Jakoś tak w ogóle Samsungi...szukam jeszcze.

Młody na łyżwach...pierwszy raz. Łatwo nie było WP_20150227_002.jpg

Doggi, Mikołaj waży 16,5 kg a ma 5 lat :-p

Załączniki

• WP_20150227_002.jpg
    WP_20150227_002.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Dzieki za info o pępku. W końcu podjechalam do domu do pediatry i wyszliśmy z gabinetu juz bez pępka, bo byl na ostatnim wlosku i przy czyszczeniu odpadl ;). Stanu zapalnego nie bylo.

I dr odradzala przedszkole ze względu na mloda. Głupie choroby.

Slyszalyscie, ze odra panuje? :/

Tez pisze teraz z tel. I szlag mnie trafia :/

Jeżyk na 100% powiem Ci w środę lub czwartek czy mąż będzie mógł piątek wziąć wolny. Planujemy jechać do Gorzowa i wreszcie bez teściowej więc jest okazja na spotkanko :))) Dam Ci znać...

Sprite czyli po kłopocie :))) Ja się ucieszyłam jak wreszcie kikut odpadł.

McPearl Mikołaj dał radę na łyżwach? Super :)))

Aza- ok to czekam na wiadomość :)

Franek usnął to i na mnie czas. Jutro mąż idzie do pracy na 24 godziny, ale mama przyjeżdża, więc luzik.

Sprite- i po pepuszku. Super.

Mcpearl- gratulacje dla łyżwiarza.

Alecta- gratuluję mężowi. Super, że do przodu.

reklama
Ale odra od lat w pl też tylko nagle ferment sieją, wystarczy raporty sanepidu poczytać.

Młody wisi i wisi, mam nadzieję, że zaraz go w końcu odłożę...

Do góry