reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Szlag mnie trafi z pisaniem postów na telefonie. Wchodzi mi zdanie, a resztę ucina. W ogóle telefon mi się w pewnym momencie zresetował sam :szok:
alecta, mój M już jest po tym co pisałaś o swoim mężu i już wie, że jedzie, ale jak on to mówi, cholernie trudno się teraz dostać...

AZA, S3 do mnie nie przemawia. Jakoś tak w ogóle Samsungi...szukam jeszcze.

Młody na łyżwach...pierwszy raz. Łatwo nie było WP_20150227_002.jpg

Doggi, Mikołaj waży 16,5 kg a ma 5 lat :-p

Załączniki

• WP_20150227_002.jpg
    WP_20150227_002.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Dzieki za info o pępku. W końcu podjechalam do domu do pediatry i wyszliśmy z gabinetu juz bez pępka, bo byl na ostatnim wlosku i przy czyszczeniu odpadl ;). Stanu zapalnego nie bylo.

I dr odradzala przedszkole ze względu na mloda. Głupie choroby.

Slyszalyscie, ze odra panuje? :/

Tez pisze teraz z tel. I szlag mnie trafia :/

Jeżyk na 100% powiem Ci w środę lub czwartek czy mąż będzie mógł piątek wziąć wolny. Planujemy jechać do Gorzowa i wreszcie bez teściowej więc jest okazja na spotkanko :))) Dam Ci znać...

Sprite czyli po kłopocie :))) Ja się ucieszyłam jak wreszcie kikut odpadł.

McPearl Mikołaj dał radę na łyżwach? Super :)))

Aza- ok to czekam na wiadomość :)

Franek usnął to i na mnie czas. Jutro mąż idzie do pracy na 24 godziny, ale mama przyjeżdża, więc luzik.

Sprite- i po pepuszku. Super.

Mcpearl- gratulacje dla łyżwiarza.

Alecta- gratuluję mężowi. Super, że do przodu.

reklama
Ale odra od lat w pl też tylko nagle ferment sieją, wystarczy raporty sanepidu poczytać.

Młody wisi i wisi, mam nadzieję, że zaraz go w końcu odłożę...

Do góry