reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

O dziwo dzisiaj wieczorem cyrków nie było, mały zasnął ukołysane po 20.. ale poranek był ciężki. Piotruś przez godzinę się darł, pomógł masaż brzuszka i potem zasnął na mnie, więc gniliśmy w łóżku prawie do 14 ;-)

reklama
Jenn, wodę podaję przed jedzeniem. Najlepiej lekko ciepłą, to potrafi wypić nawet z 50ml ale czasami daję zimną

Aza, natych warsztatach nie trzeba mieć swojej chusty, na miejscu pożyczą jak coś. Do Ciebie to ja dojadę spokojnie :)))))

Ale mnie dziś mama zagotowała, oburzyła się dlaczego ja małej jeszcze kleiku nie podaję, że na bank tym mm to Natalka się nie najada bo to tylko takie picie, nie gęste to nie może się tym najeść, że jakąś kaszkę powinnam już jej robić. Że ona malutka, chudziutka i w ogóle zabiedzone dziecko i nie przesypia mi całej nocy bo ją głodzę :wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y: Jeszcze trochę i będę się bała małą na 5minut u babci zostawić, bo mi ją jeszcze zacznie np czekoladą karmić.

McPearl, fakt strasznie ciężko się dostać, ale ja wierzę, że nasi dadzą radę :-D

Super masz łyżwiarza :-)

Aza ja też się ucieszyłam jak kikut nam odpadł.
Jakoś spokojniejsza się zrobiłam, że nie muszę już tak na niego uważać.

Samsungi niestety mają to do siebie, że po czasie lubią się mulić :-/
Miałam S3 i sprzedałam po 8 miesiącach użytkowania.
No, ale ja wymagająca jestem i nie wiem czy istnieje telefon, który by mnie w pełni zadowolił :-/
Chyba taki minus pracy w branży telekomunikacyjnej :-/

Laski Wy mi tu o wadze dzieciaków nie piszcie :p
Wspominałam już, że Nikola ma prawie 6 lat, a waży niecałe 16 kg :p
Jak na razie wagowo na prowadzenie wysuwa się Lila - najszybciej i najwięcej przybiera :p

Udało się położyć małą. Jednak twierdzę, że wieczorem musi się najeść na zapas to później śpi...

Aza, no nie, ciężko było. Już nie wiedziałam jak go trzymać by sam starał się utrzymać równowagę. Ale co tam...możliwe, że tej zimy to już więcej nie pojeździmy. Myślę, że niedługo zlikwidują lodowisko bo u nas tylko jest sezonowo.

alecta, no oby się dostali to jeszcze możliwe, że się będą spotykać w tej szkole :-p To może Asus ZenFone? Mają dobre opinie...

agulqa, trzymam kciuki za dobrą nockę!!!

goferek, a co Twoja mama podawała wam jak byliście niemowlakami? Też w was pakowała kaszki od noworodka? I co z teorią karmienia piersią do 6 mż? Jak ja mam sobie w cycku kaszkę zrobić np? :-p I nie wiedziałam, że takie maluchy całą noc przesypiają...

McPearl jakie kp do 6mż :p Miesiąc max a potem mm, a najlepiej od razu słodki grysik i herbatka z cukrem do picia. Czekoladę też moja mama półroczniakowi chciała wciskać, bo przecież taka gorzka to samo zdrowie... Bo w programie śniadaniowym mówili, albo droga pani dr rodzinna... Przykre co tym naszym mamom do głów wkładano :(

reklama
McPearl, od 3 tygodnia życia na swoi mleku robiła kleik dla mnie, bo położna jej tak doradziła. Tak mi się to skojarzyło jak gęsi tuczą. A mlekiem z piersi karmiła 3 miesiące.

Do góry