reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
A moja właśnie miała krótka akcje brzuszek.
Na szczęście trwała krótko i pomogły 2 kapsułki Boboticu.
Teraz śpi na mnie kochana.

Mi na szczęście nikt nic na temat karmienia nie gada.

McPearl no ciekawe czy się spotykają :-D

Ostatnia edycja:
agulqa to zazdroszczę, że ten twój się w nocy do czegoś przydaje ;-)
W nocy jestem skazana na siebie, także z niecierpliwością czekam na moment aż mały będzie przesypiał noce..

agulqa, to trzeba było zostawic małego i iść spać, a L to niech sobie nawet do rana do Robsona gada

No i mi pól poeta znowu zjadło. Chyba się wścieknę

Agulqa jakbym mojego M. widziała. Maja odpływa powieki powoli opadają ale oczka nie do końca zamknięte. A ten przychodzi i na cały głos - a dlaczego moja córeczka jeszcze nie śpi. No i po spaniu bo mała cieszy się do niego :D

Wstawać szkoda dnia :-D
U nas w domu wszyscy jeszcze śpią tylko ja i Lila już na nogach. :p

McPearl o tych Asusach nic nie słyszałam.
Jakoś unikam tych "nie telefonowych" firm, ale słyszałam, że Lenovo i Kruger&Matz robią dobre telefony.

Młoda od rana się wścieka przy cycku.
Bez kitu, szkoda mi kończyć kp, ale coraz bardziej mam dość :-/

Laski też macie ciągle problemy z apka bb?
Ja średnio 2 razy w tygodniu muszę ją odinstalować i zainstalować ponownie, bo w ogóle nie chce mi się z forum połączyć :-/

reklama
Jenn na nic sie nie przydaje bo szybko poszlam a jeszcze szybciem wrocioam

Mcpearl tak hlosno gadali zd spac soe nie dalo

Yggam nic tylko lopata w leb

Do góry