hej
Ehhh bez sensu nie mieć neta w komórce
zaglądam tylko jak włączę sobie laptopa a nie zawsze jest czas, a odpisać też ciężko bo mały często na mnie wisi... przy kolejnej umowie biorę jakiegoś smartfona i internet
indi kupa 2 razy w tygodniu ??
to mój ciągle od urodzenia tak samo robi, czyli prawie przy każdym przewijaniu! nawet chyba więcej niż kiedyś, pieluchy idą jak woda
Megami, Żelka to może mój ma nietolerancję? Bo ulewa, ma krostki na buzi i kupki ze śluzem :-( mleko odstawiłam ale nie sprawdzam każdego produktu pod kątem jego zawartości.
Ostatnio pojawiło mu się coś dziwnego na brwiach - taka łuszcząca się skóra... jakby ciemieniucha? (której nie miał na główce) nie wiem co to
Megami ja od porodu jestem cała obolała
bolą mnie wszystkie stawy a najbardziej kolana, jak klęknę to nie mogę się podnieść... boli mnie pięta (wtf??) i w ogóle ledwo chodzę, nie wiem co ze mną się dzieje bo to już trochę długo
izuchna mój też nienawidzi na brzuchu, już pisałam
Dominik też ulewa noskiem czasami, czasami tez chlusta mlekiem
bada wszystkiego najlepszego
agulqa dostałam chustę od koleżanki -moby wrap. Jakie wiązanie stosujesz? Bo my jeszcze nie nosiliśmy
Lay zdrowia
Co do kp to u nas jest przez całą dobę oprócz jednej porcji mm późnym wieczorem.
Mały ostatnio zasypia dopiero jakoś 2-3 w nocy :-( a ja wtedy już padam na ryjek
Przyszła niania elektroniczna, będę mogla małego zostawić na górze w łóżeczku i nie latać co chwilę sprawdzać czy nie płacze.
Aaaa jeszcze Wam się pożalę, że tak jak pupa już była bardzo ładna tak znowu wróciło mega odparzenie , ale naprawdę straszne :-(i to w ciągu pół dnia się roxwinęło, błyskawicznie! boję się stosować Tormentiol ale nic innego nie pomaga na to :-(