reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta farboholiczka :-D
Ja mam farbę kupiona i chyba czeka na odrost 15cm :-D będzie naturalne ombre hihi
Młody obudził się o 6, dwa raxy pociumkal cyca i śpi dalej.
Ja już po śniadaniu, zaraz idę umyć włosy i reż trzeba coś poprasowac.
Boszeee co to moje dziecie wyczynia..wchodzę teraz do pokoju a on z główka jak dzieciolek śpi...mi by powietrza brakło.
Dzisiaj ma być ładnie tak jsk wczoraj.
Doggi akrobata ci rośnie ;-) zazdroszczę spotkania!

reklama
Witam.
Nocka była ok ale do 22 prawie to płacz niesamowity, boje się, że kolki się zaczynają :( teraz już od 7 nie śpi ale grzecznie leży i słucha karuzeli. :)

U mnie wczoraj była moja przyjaciółką, która będzie chrzestna Franka i też poplotkowałyśmy. Ale bez imprezy jak u Doggi :D

Alecta- a do tej 4 to śpi bez pobudek?

U nas noc ok, nad ranem standardowo problemy z gazami więc jak codzień spał na mojej klacie. Teraz go bujam nogą w nosidełku i mogę zjeść śniadanie.
Miłego dnia!

Jeżyk ma jedną pobudke, ale w sumie tylko cyca pociumka i śpi dalej.

Piękną mamy dzisiaj pogodę!
Robię szybko obiad, karmię Lile i idziemy na długi spacer :-D

U nas nocka też w miarę ok, pobudka była jedna tuż przed 3, potem zasnęła szybciutko i obudziłam ją przed 7 bo musiałam zbierać dziewczyny do przedszkola. Zasneła w wózku i śpi dalej na brzuchu. ALe zasnęła tradycyjnie ok. 22 a nie piłam kawy po południu więc to nie wina kawy, chyba po prostu już tak ma.

Ja dzisiaj też planuję spacerek zakupowy do Biedry, Rossmana i może SMyka, musze kupić body z dł,. rękawem rozmiar 62...
I dzisiaj dzień gotowania planuje, zaraz biore się do ryby po grecku i naleśników.

Alecta, wyskakuj z przepisu, bo ja zielona w kuchni a zjadłabym coś dobrego :-)

Dziś ostatni była dziś u nas położna, szkoda bo fajna babeczka, zawsze coś doradziła. Klocuś waży już 4700, czuć to już na rękach, szczególnie jak wstaje razem z nią :-)

Miłego dnia

Nocka u nas tradycyjna , pobudka przed 4 potem przed 7. Teraz Piotruś śpi a ja właściwie marnuję czas.. Pogoda się popsuła niestety. Pranie zrobione ale nic więcej nie chce mi się robić. Chyba dzisiaj mam słabszy dzień.

My dzis caly dzien rybe po grecku bedziemy jesc z racji postu ;-)

W rossmannie bylam i kupilam herbatke koperkowa ale chce sama ja pic, myslicie ze pomoze malemu jak ja bede pic a nie on?

Mi sis ł sie zapowiedziala ze ok 13 przyjdzie po malego i na spacer pojda to wtedy sobie cos posprzatam:-)

Moj sie obudzil o 1,4 i 6 ale chyba juz sie przyzwyczailam bo jestem mniej zmeczona po takiej nocy niz wczesniej bywalo

reklama
Do góry