reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Emilchen, nadmanganian kupujesz normalnie w aptece bez recepty. Za jedna saszetkę zapłaciłam 4 zł. Saszetka jest bardzo wydajna.

reklama
Znalazłam chwilę by do Was zajrzeć...ogólnie przerąbane ostatnio mam z czasem. Nie ogarniam się, pranie leży i się niczego tam doszukać nie mogę. Młoda po kąpieli ma pobudki, więc dobrze jak zjem kolację. Złapałam ogólnego dolka, jestem zmęczona. Do tego Mikołaj tak świruje, że nie wyrabiam...kompletnie nie slucha tego o co się go prosi

My nie mamy zadnego pitu jeszcze...

Robson mial dzis dzien przytulasny
Nie chcial sam zasnac wkec wzielam go do nas do salonu i zasnal mi pozniej na piersiach.
Pewnie niedlugo sie obudzi
Ja jak zasnal dzialalam laktatorem
Musze znow rozbujac cycki bo dzisiaj mlody oproznil jednego i byl dalej glodny
No i od wcaoraj w ogole nie mam uczucia ze cos w tych piersiach jest, a ze chce dlugo kp to pije te herbatki i ciagne laktatorem zeby czasem pokarm nie zanikl :-)

Ł sie dzis lepiej czuje ale nadal przeaiebiony wiec nie wraca jeszcze na noc do sypialni
W pt jedzie do wawy i wraca w sb a wiec bedziemy miec pierwsza nocke sami z robsonikiem
Troche sie boje mimo ze ł ostatnio w nocy nic nie robi, jednak z nim czuje sie pewniej i bezpieczniej

Emilchen jeśli uważasz że potrzeba, nic nie przynosi poprawy to mozesz sprawdzić czy pomoże. Nie można nim smarować śluzówki, ale u chłopca to nie problem :-)

Dlaczego wy tyle piszecie :( nawet nie próbuje nadrobić ;( sorry :p

Do nas moja sis przyjechała. Wczoraj była u mnie koleżanka i sobie popiłysmy whisky z colą było bosko my na dole śmiechy chichy a T na górze z dzieciami :D Lubie to ;)

Stachu rośnie hak na drożdżach, siłacz straszny. Jego ulubione zajęcie ostatnio to obroty. Jak jest na brzuchu obraca się na plecy a hak jest na plecach obraca się na boki i nawet tak śpi! Pierwszy raz widzę niemowlaka śpiącego na boku raz jednym raz drugim.

No i zaczął się uśmiechać gburek i to nie przypadkowo. Ja stoję nad nim i się wydurniam a ten się śmieje z dźwiękiem. Jął te dzieciaki szybko się Zmieniają :)

Doggi faktycznoe silacz...
Moj sie nie obraca jeszcze xam na plecy

Jenn moj tez w sb wraca, moze jada w to samo miejsce ;-)

Jak zawsze, ja w dzien ostatki w slodyczach i maly cierpi brzuszkowo :-(

Edit 6.12

Chyba wszystkie dzieci ladnie spia ze taka cisza ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tiaa ladnie...
Lila jak zwykle od 4 do 6 stekala i dopiero po 6 zasnela jak ja wstawac musialam.
Nikson i Tymo jeszcze spia, a ja biore sie za prasowanie i moze uda mi sie kawe wypic przed wyjściem.
Musze z Lila do Bierdy podjechac po baklazana, bo zachcialo mi sie dzisiaj robic curry z kurczakiem, baklazanem i batatami :p

Oby dzisiaj nie wialo, bo chce z mloda w koncu na spacer wyjsc no i do rossmana musze podejsc, bo maja farby loreala w promocji hihi

Do góry