reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

LayDeeK na du.pke u nas bardzo pomógł clotrimazolum bez recepty jest i naprawdę pomógł a tak nic nie działało żadne sudocremy itp

Mojemu staremu na starość odwaliło!!! Wkleję wam zdjęcie co mi przyniósł dziś z okazji walentynek!
Ja: Co ty oszalales? Przecież gardzimy wakentynkami taka była umowa i się zgodziłes jak się poznaliśmy!
T: no wieeeem ale wszyscy latają z kwiatami, tez chciałem
Ja: jak z dzieckiem!

Załączniki

• 1423920420708.jpg
    1423920420708.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Doggi- starzeje się i robi się sentymentalny ;)

Kasiek- super że po USG wszystko ok. A przypomni czemu mieliscie mało punktów po urodzeniu? Co się działo?

kasiek, gratki dobrych wieści.

Moje dziecko zdecydowanie przesadza!!! Wstała dzisiaj o 3 i o 8...moje cycki myślałam, że eksplodują. Oczywiście tak płynęło, że większość ulała. Później wstała o 12, teraz jest na dworze...niedługo będę ją budzić...tak nie może być. Do tego coś mi się nie podoba. Jestem 6 tyg po porodzie, a ze mnie jeszcze leci krew.

Kasiek to super wiadomosci:-)

Nulini moze teraz juz bedzie tylko lepiej:-)

McPearl ja bym chciala tyle mleka produkowac, ale moj organizm jest chyba zbyt leniwy:p
A mi krew juz dawno nie leci i wydaje mi sie ze juz wlasnie nie powinna..

Lay biedna Weronisia:-(

Doggi moj z okazji Walentynek ma mnie w dupie i lezy na kanapie przed telewizorem, wiec mnie by bukiecik baaardzo ucieszyl choc raczej tez jakos specjalnie nie obchodzimy tego swieta;-)

Ostatnia edycja:
jeżyk, przeżywałam to dwa razy, za każdym razem, jak Młoda była w szpitalu... Nie wiem, jak można żyć bez dzieci, przecież bez nich dom umiera...

sprite, ja też chcę już 3 miesięczne dziecko :-D

kasiekz, super, że USG w porządku!!!

Doggi,
ciesz się, ja nawet dobrego słowa nie dostałam...

McPearl, z Tosią miałam tak samo, po 6 tygodniach nadal ze mnie leciało, aż poszłam do gina bo się bałam, ale wszystko było OK :tak:

reklama
Mcpearl ja po pierwszej ciazy krwawilam rowno 6tyg.a teraz 4 minely i tez jeszcze leci, odrobina ale leci.

Doggi wow!

Jezyk mial 6pkt. Problemy z zalapaniem i oddychaniem wiec byl pod tlenem 5 godz. To brzydko nazywa sie zamartwica porodowa. Jednak bardzo szybko pokazal ze jest silny, zdrowy i rosnie jak na drozdzach:)

Do góry