reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nieobecna, też nie cierpię typowych ubranek do chrztu, dlatego właśnie szukam kompletu koszulobody+spodnie ciemne+kamizelka. Nie mam niczego takiego na stanie, więc muszę kupić. A Młoda miała sukienkę robioną na szydełku przez moją mamę.

kasiekz, powodzenia na badaniach!!!

Megami, u mnie też tylko najbliższa rodzina z racji świąt :-D

jeżyk, gratuluję utraty ząbka :-D

WOW!!!
Boję się zapeszyć, ale Młody się budził dziś co 2 godziny!!!
Aż mnie głowa boli od nadmiaru snu :-D

reklama
Nulini- szalejesz :D

U nas trzy pobudki od 20.30 do 7.30 z tym że standardowo jedna trwała 2 godziny. Franek przy tym krzyczy, ryczy i cieszy się na zmianę. Nie wiem o co mu chodzi.

Ja mam jakies mega kaloryczne mleko bo nie dosc ze 2 kg przytyl to dzien w dzien spi do 5.00 rano. Ostatni raz ssie o 23.00. Wczoraj nawet az do 6.30 przespal. Tak ma w sumie od 3doby od urodzenia ale lepiej nie chwalic i nie zapeszac;p Tylko raz w ciągu miesiąca zdarzylo mu sie wstawac co godzine. Mezol smieje sie ze Niki wie iz mam malo cierpliwa i wolo sie nie narazac:D

Alecta mega mega współczuje ci z tymi cycuszkami! Mlodemu daj probiotyk. Tez polecam trilac i najpierw uderz duzą dawką.

Ja chyba mam winowajce zielonkawych kup. W smie nie wiem czy to mozliwe ale od kiedy pije herbatke koperkową to tak sie dzieje:/ Odstawie i zobacze.

LayDeek biedna malutka... kurcze ze az tak ją odparzylo! Oby bylo juz coraz lepiej.

Aob my też z okazji walentyne się wczoraj pozarlismy, a wczesniej sie jeszcze mnie zapytal czy on ma mi cos kupowac bo w sumie to nie ma kiedy. Takze tez moge mu.kopa w dupsko sprzedać. Dobrze ze nie musze patrzeć na niego caly dzień bo w pracy do 20 jest.

Alecta jak jezyk mowi probiotyk daj, entetol genialnie dziala na takie akcje.

Jenn moj Jasiek cala noc przespal ciagiem pierwszy raz jak poszedl do żłobka i mial 23 miesiące...

U mnie nocka do dupy. Tymon do 23:30 sie darl i cisnął kupe. Pozniej przed 3 pobudka na godzine a o 5 starszy sie posikal do lozka i juz spania nie było... zombie jestem straszne

U nas nic super,widze że to po prostu loteria.spała najpierw 5 godzin potem cycek i potem 4 godziny.teraz $pi dalej...jestem mega wyspana.niestety Nina znowu ma katar...kasiekz ja dałam mm 3 razy raptem jak miałam wyjście do dentysty.miłej soboty.

Ja tez sie wlasnie z M tez pozarlam! Oczywiscie nasza madame ma w du.pie sniadanie i wyplula jajecznice a ten nic jej nie powie tylko poszedl makaron gotowac!

A my tzn Niko pospal dzis od 21 do 2.30 i pozniej niby spal ale strasznie niespokojnie, co chwile cycek i butla pozniej i od tej godz udalo mi sie kimnac ok godz ale i tak slyszalam jak mruczu... takze go przechwalilam ostatnio:-I pewnie to kolejny skok:-I

Widze ze nie tylko ja bede miala udane walentynki... takze i tak zycze milego dnia i cierpliwosci

To na pewno nie jest odparzenie spowodowane pieluchami. Ona ma to odparzenie w miejscu ściśnięcie pośladków. Jak je zaciska to cieżko sie dostać, zeby posmarować maścią.
Sudocrem nie działał na nas :(
Przez noc takie mocne zaczerwienienie
zelżało, wiec moze wyjdziemy z tego.
Okropne to jest.
Dodam, ze uzywam pampersow premium care, wiec lepszych juz nie moze mieć.

Ostatnia edycja:
reklama
LayDeek - Ja jeszcze oprócz sudocremu przestałam używać chusteczki nawilżanie na ten czas bo też.podrażnia wiec kupiłam waciki takie większe i zmywalam jej pupę ciepła woda a potem dmuchalam zeby dobrze osuszyć :-) i uskuteczniaj wietrzenie i jeszcze raz wietrzenie

Do góry