reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl spokojnie ja w pierwszej ciąży też tak krwawilam i to 7 tygodni brr teraz też troszkę jeszcze krwawie a to 5 tyg już no ale jestem po cc :-/

reklama
U mnie to krwawienie jakieś dziwne jest, bo po tygodniu przeszło...na tydzień...
Później miałam 2 dni takiego troszkę większego krwawienia i znów przerwa, a później raz na jakiś czas takie jakby plamienia.

Pojechałam z dzieciakami do Rzeszowa.
Tymko mnie wymęczył na małpim gaju, ja nie wiem jak dzieciaki mają siłę tak włazić i złazić, przeciskać się.
Ja po jednym razie miałam dość.
No, ale najważniejsze, że się wybawili.

Alecta- uwielbiam Cię. Będziesz moją wikipedia od dziś. :)
A w ogóle to super że wyjazd się udał.
A jak tam mąż dawał radę z Lilką? Dała mu popalić?

Jeżyk służę zawsze pomocą :-D

No na początku Lila dała popalić :p
Rano pojechałam na miasto odebrać pit z pracy i załatwić oc i na dole już słyszałam jak się drze :p
A jak pojechaliśmy to Ł mówił, że na początku był hard core, ale wziął ją na spacer więc sobie pospała, po powrocie zjadła mleko i do teraz śpi.
Ciekawe tylko co w nocy będzie robić mała wariatka :-D

reklama
Mój to by siedział z małym na rękach nieruchomo, nie pomyślałby by wyjść, nawet na ramię nie weźmie bo go obrzyga jeszcze :-D eh

Alecta super, że wyjazd udany :-)

Młody wlaśnie wykąpany i wrzeszczy :p dość patrzenia w sufit... Moje plecy mają dość, marzę by się położyć aaaaaa

Do góry