reklama
U mnie to krwawienie jakieś dziwne jest, bo po tygodniu przeszło...na tydzień...
Później miałam 2 dni takiego troszkę większego krwawienia i znów przerwa, a później raz na jakiś czas takie jakby plamienia.
Pojechałam z dzieciakami do Rzeszowa.
Tymko mnie wymęczył na małpim gaju, ja nie wiem jak dzieciaki mają siłę tak włazić i złazić, przeciskać się.
Ja po jednym razie miałam dość.
No, ale najważniejsze, że się wybawili.
Później miałam 2 dni takiego troszkę większego krwawienia i znów przerwa, a później raz na jakiś czas takie jakby plamienia.
Pojechałam z dzieciakami do Rzeszowa.
Tymko mnie wymęczył na małpim gaju, ja nie wiem jak dzieciaki mają siłę tak włazić i złazić, przeciskać się.
Ja po jednym razie miałam dość.
No, ale najważniejsze, że się wybawili.
Jeżyk służę zawsze pomocą
No na początku Lila dała popalić
Rano pojechałam na miasto odebrać pit z pracy i załatwić oc i na dole już słyszałam jak się drze
A jak pojechaliśmy to Ł mówił, że na początku był hard core, ale wziął ją na spacer więc sobie pospała, po powrocie zjadła mleko i do teraz śpi.
Ciekawe tylko co w nocy będzie robić mała wariatka
No na początku Lila dała popalić
Rano pojechałam na miasto odebrać pit z pracy i załatwić oc i na dole już słyszałam jak się drze
A jak pojechaliśmy to Ł mówił, że na początku był hard core, ale wziął ją na spacer więc sobie pospała, po powrocie zjadła mleko i do teraz śpi.
Ciekawe tylko co w nocy będzie robić mała wariatka
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Mój to by siedział z małym na rękach nieruchomo, nie pomyślałby by wyjść, nawet na ramię nie weźmie bo go obrzyga jeszcze eh
Alecta super, że wyjazd udany :-)
Młody wlaśnie wykąpany i wrzeszczy dość patrzenia w sufit... Moje plecy mają dość, marzę by się położyć aaaaaa
Alecta super, że wyjazd udany :-)
Młody wlaśnie wykąpany i wrzeszczy dość patrzenia w sufit... Moje plecy mają dość, marzę by się położyć aaaaaa