reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

LayDeeK na du.pke u nas bardzo pomógł clotrimazolum bez recepty jest i naprawdę pomógł a tak nic nie działało żadne sudocremy itp

Mojemu staremu na starość odwaliło!!! Wkleję wam zdjęcie co mi przyniósł dziś z okazji walentynek!
Ja: Co ty oszalales? Przecież gardzimy wakentynkami taka była umowa i się zgodziłes jak się poznaliśmy!
T: no wieeeem ale wszyscy latają z kwiatami, tez chciałem
Ja: jak z dzieckiem!

Załączniki

• 1423920420708.jpg
    1423920420708.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Doggi- starzeje się i robi się sentymentalny ;)

Kasiek- super że po USG wszystko ok. A przypomni czemu mieliscie mało punktów po urodzeniu? Co się działo?

kasiek, gratki dobrych wieści.

Moje dziecko zdecydowanie przesadza!!! Wstała dzisiaj o 3 i o 8...moje cycki myślałam, że eksplodują. Oczywiście tak płynęło, że większość ulała. Później wstała o 12, teraz jest na dworze...niedługo będę ją budzić...tak nie może być. Do tego coś mi się nie podoba. Jestem 6 tyg po porodzie, a ze mnie jeszcze leci krew.

Kasiek to super wiadomosci:-)

Nulini moze teraz juz bedzie tylko lepiej:-)

McPearl ja bym chciala tyle mleka produkowac, ale moj organizm jest chyba zbyt leniwy:p
A mi krew juz dawno nie leci i wydaje mi sie ze juz wlasnie nie powinna..

Lay biedna Weronisia:-(

Doggi moj z okazji Walentynek ma mnie w dupie i lezy na kanapie przed telewizorem, wiec mnie by bukiecik baaardzo ucieszyl choc raczej tez jakos specjalnie nie obchodzimy tego swieta;-)

Ostatnia edycja:
jeżyk, przeżywałam to dwa razy, za każdym razem, jak Młoda była w szpitalu... Nie wiem, jak można żyć bez dzieci, przecież bez nich dom umiera...

sprite, ja też chcę już 3 miesięczne dziecko :-D

kasiekz, super, że USG w porządku!!!

Doggi,
ciesz się, ja nawet dobrego słowa nie dostałam...

McPearl, z Tosią miałam tak samo, po 6 tygodniach nadal ze mnie leciało, aż poszłam do gina bo się bałam, ale wszystko było OK :tak:

reklama
Mcpearl ja po pierwszej ciazy krwawilam rowno 6tyg.a teraz 4 minely i tez jeszcze leci, odrobina ale leci.

Doggi wow!

Jezyk mial 6pkt. Problemy z zalapaniem i oddychaniem wiec byl pod tlenem 5 godz. To brzydko nazywa sie zamartwica porodowa. Jednak bardzo szybko pokazal ze jest silny, zdrowy i rosnie jak na drozdzach:)

Do góry