reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My chrzcimy w czerwcu bo chce zrobic chrzciny razem z cory urodzinami zeby nie bawic sie dwa razy w obiady rodzinne;p Za duza rodzina...hehe. Ja jak Nieobecna nie lubie strojow specjalnych do chrztu. Cora miala swoją bawelnianą bialo szarą sukieneczke z szafy a dla mlodego jeszcze mam czas i nie wiem jak rozmiar bedzie nosil:)

Piszecie o gaworzeniu...moj jeszcze nie gaworzy ani nie piszczy. Tylko steka;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie mam typowego do chrztu. Tylko taki biały kpmplecik z polarku z niebieskimi gwiazdkami.

Mcpearl- my też nie mamy chrzestnego, a planujemy chrzcić marzec, kwiecień. :D

Kasiek- kciuki za jutro.
Co do kupy, to może coś zjadlas nowego?

Widzę że nie tylko ja mam problemy smoczkowe heh uśmiałam się :-)

Kasiek - o ile śluzu nie jest mega.dużo i nie jest zabarwiona krwią to nie ma czym się martwić to reakcja alergiczna na coś co zjadlas. No i trzymam kciuki.

Kasiek widzę Twój ciągnie z cyca jak mój :-) a u nas co druga kupa wodnisto żółto-zielona, czy ze śluzem nie wiem, nie przyglądałam się &&&

Młody też czasem już głuży, grr egg itd :-)

U nas ubranko to 'wierzchnie' potrzebne, jak będzie zimno to jakiś kombinezonik biały. Po kościele i tak będzie w wygodnym ubranku. U nas tylko chrzestni, dziadkowie i inni, którzy z racji Wielkanocy będą. Mała imprezka w domu przy świątecznym placku, żeby się nie wysilać :-D

Kasiek kciuki za jutro :-)
A 2kg to mega duzo:-)

Megami twoj tez duzy:-)
Co wy jecie ze tal wam dzieciaczki rosna?:-D

U nas kupki juz wychodza same i to takie standardowe jajecznice :-)

a wiecie ze nie pomyslam zeby do chrztu nie ubierac standardowego ubranka, bo mi tez sie takie nie podobaja.. bedzie juz mial pol roku to ladnie w koszule go wystroje:-)

My chrzcimy na początku lipca :-)
I też nie lubię tych takich typowych ubranek do chrztu.
Nikola miała białą sukienkę, ale taką, że później też mogła ją nosić, a Tymko miał błękitną koszulę i granatowe spodnie w paski.
Lilce też pewnie taką uniwersalną sukienkę kupimy :-)
Kasiekz trzymam kciuki za jutro.

Odciągnęłam sobie mleko i idę napić się piwka.
A co, należy mi się :-D

Franek po kąpieli ładnie cycoli. Zobaczymy co nas dziś czeka.

Kacper już dojechał na miejsce. Jest z kolegami z drużyny w pokoju. Cieszy się :) a ja się zastanawiam kiedy mi dziecko tak urosło ???

Cypek jutro wyjeżdża do mojej mamy. Chce na tydzień no ale zobaczymy ile wytrzyma :D

No i właśnie wypadł mu pierwszy ząb. Muszę pamietac, że dziś w nocy musi wróżka zebuszka przyjść ;)

Alecta pewnie ze sie nalezy :-) ja moze jutro zrobie sobie swieto:p

Jezyk czas szybko leci i niby ciesze sie ze maly rosnie, ale z drugiej strony przykro mi na sama mysl, ze wlasnie za szybko dorosnie:-) wiem wiem glupia jestem, ale tez sentymentalna strasznie i wrazliwa:p

Mam nadzieje ze dzis pospie dluzej niz do 3.30:-)

udanej nocki zycze!!:-)

Gniewko też 'gada' :tak: i zobaczcie jak głowę zadziera

Załączniki

• DSCN0294.jpg
    DSCN0294.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Jagoda też głowe zadziera i gaworzy tak jakby.ja wypi£am w£aśnie 2 łyki piwa,pychota...ja nie odciagam laktatorem,jak bedzie trzeba to raz na jaku$ czas dostanie mm.kasiekz duży ten twój Nikodem,Jagoda raptem 1 kg przybrała.

Do góry