reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

My chrzcimy w czerwcu bo chce zrobic chrzciny razem z cory urodzinami zeby nie bawic sie dwa razy w obiady rodzinne;p Za duza rodzina...hehe. Ja jak Nieobecna nie lubie strojow specjalnych do chrztu. Cora miala swoją bawelnianą bialo szarą sukieneczke z szafy a dla mlodego jeszcze mam czas i nie wiem jak rozmiar bedzie nosil:)

Piszecie o gaworzeniu...moj jeszcze nie gaworzy ani nie piszczy. Tylko steka;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie mam typowego do chrztu. Tylko taki biały kpmplecik z polarku z niebieskimi gwiazdkami.

Mcpearl- my też nie mamy chrzestnego, a planujemy chrzcić marzec, kwiecień. :D

Kasiek- kciuki za jutro.
Co do kupy, to może coś zjadlas nowego?

Widzę że nie tylko ja mam problemy smoczkowe heh uśmiałam się :-)

Kasiek - o ile śluzu nie jest mega.dużo i nie jest zabarwiona krwią to nie ma czym się martwić to reakcja alergiczna na coś co zjadlas. No i trzymam kciuki.

Kasiek widzę Twój ciągnie z cyca jak mój :-) a u nas co druga kupa wodnisto żółto-zielona, czy ze śluzem nie wiem, nie przyglądałam się &&&

Młody też czasem już głuży, grr egg itd :-)

U nas ubranko to 'wierzchnie' potrzebne, jak będzie zimno to jakiś kombinezonik biały. Po kościele i tak będzie w wygodnym ubranku. U nas tylko chrzestni, dziadkowie i inni, którzy z racji Wielkanocy będą. Mała imprezka w domu przy świątecznym placku, żeby się nie wysilać :-D

Kasiek kciuki za jutro :-)
A 2kg to mega duzo:-)

Megami twoj tez duzy:-)
Co wy jecie ze tal wam dzieciaczki rosna?:-D

U nas kupki juz wychodza same i to takie standardowe jajecznice :-)

a wiecie ze nie pomyslam zeby do chrztu nie ubierac standardowego ubranka, bo mi tez sie takie nie podobaja.. bedzie juz mial pol roku to ladnie w koszule go wystroje:-)

My chrzcimy na początku lipca :-)
I też nie lubię tych takich typowych ubranek do chrztu.
Nikola miała białą sukienkę, ale taką, że później też mogła ją nosić, a Tymko miał błękitną koszulę i granatowe spodnie w paski.
Lilce też pewnie taką uniwersalną sukienkę kupimy :-)
Kasiekz trzymam kciuki za jutro.

Odciągnęłam sobie mleko i idę napić się piwka.
A co, należy mi się :-D

Franek po kąpieli ładnie cycoli. Zobaczymy co nas dziś czeka.

Kacper już dojechał na miejsce. Jest z kolegami z drużyny w pokoju. Cieszy się :) a ja się zastanawiam kiedy mi dziecko tak urosło ???

Cypek jutro wyjeżdża do mojej mamy. Chce na tydzień no ale zobaczymy ile wytrzyma :D

No i właśnie wypadł mu pierwszy ząb. Muszę pamietac, że dziś w nocy musi wróżka zebuszka przyjść ;)

Alecta pewnie ze sie nalezy :-) ja moze jutro zrobie sobie swieto:p

Jezyk czas szybko leci i niby ciesze sie ze maly rosnie, ale z drugiej strony przykro mi na sama mysl, ze wlasnie za szybko dorosnie:-) wiem wiem glupia jestem, ale tez sentymentalna strasznie i wrazliwa:p

Mam nadzieje ze dzis pospie dluzej niz do 3.30:-)

udanej nocki zycze!!:-)

Gniewko też 'gada' :tak: i zobaczcie jak głowę zadziera

Załączniki

• DSCN0294.jpg
    DSCN0294.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Jagoda też głowe zadziera i gaworzy tak jakby.ja wypi£am w£aśnie 2 łyki piwa,pychota...ja nie odciagam laktatorem,jak bedzie trzeba to raz na jaku$ czas dostanie mm.kasiekz duży ten twój Nikodem,Jagoda raptem 1 kg przybrała.

Do góry