reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi, nie pamiętam jak długo Młoda miała smoka, ale na pewno ponad rok. I strasznie się bałam oduczania, bo bez smoczka to był koniec świata, a tymczasem poszło jak po maśle - jedno hasło, że smoka już nie ma i luz!!!
U nas Młody toleruje smoczek jak mu go poda mąż - jak ja, to nie ma bata, bo woli cycka :-p

Ignaśko też gada, a najlepiej ostatnio, krzyknął "auuu" a Tosia uradowana "OOO! Jego pierwse słowo!" :-D

reklama
Nulini to Olka chodzi do stacha i mówi "powiedz Oooola, to jest łatwe... Oooola" i możemy tłumaczyć ze on za mały a Ola i tak twierdzi "im częściej będę mówiła mu jak mam na imię tym szybciej się nauczy" jest logika w tym cwaniackim łebku :p

Jezyk Stachu to cały czas wygląda jakby był silnie zdziwiony :p

Szukam ubranka do chrztu :-D

Macie coś na oku?
laugh.gif

Nikos tez gada a czasem az piszczy heh :-D dzis wlasnie jak sobie gaworzyl to pomyslalam ze juz przez dlugo nie bedzie u nas cicho :-) i juz nie tylko ja gadam:p bo ogolnie caly czas sami w domu jestesmy..

Ja jeszcze ubranka nie szukam, bo chrzciny robimy dopiero 14 czerwca...

Megami, właśnie mam ten sam problem - jaki rozmiar? Dlatego narazie szukam czegoś konkretnego, a zamówię dopiero tuż przed chrzcinami ;-)

Ja nie lubię tych wszystkich ubranek chrztu. Bez sensu kupować coś białego czego się więcej nie (pomijając fakt, że jak dla mnie są brzydkie). Dla Antka na chrzciny miałam białe koszulobody, do tego eleganckie granatowe spodnie i niebieski sweter. Jak znajdę zdjęcie to podrzuce. :) Olge też ubiore w jakąś elegancką sukienkę. My chrzcimy 11.04 bo robimy potrójna imprezę- z urodzinami Antka i rocznicą ślubu. :)

W srode bylismy u pediatry. Niki w miesiąc przybral az 2kg na cycku!!! Ogolnie bardzo duzy. Moj biedny kregoslup;/ A ciuszki male tylko odkladam:D

Jutro jedziemy na usg glowki do neurologa w związku z niską liczbą punktow po porodzie. Wiec prosze o &&&. Jutro tez sprawdzamy poziom bilubiryny bo jeszcze troche zoltawy.

I PYTANIE. Od dwoch dni robi kupe bardziej wodnistą sluzowatą i wpadająca w lekką zielen (zolto-ziolona;p). U ktorejs cos podobnie?

reklama
Do góry