reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Wykoncze sie.
Tymko juz 3ci raz sie porzygal, w przedszkolu zrobił wodnista kupe, ale poza tym bylo ok, wczoraj tez rzygnal 2 razy rano i bylo spoko, a teraz widac, ze cos go ewidentnie meczy.
Mnie znowu lewy cycek boli, temperatura na razie 37.1, ale na bank bedzie rosnąć.
Wzielam apap i na razie czuje, że zaczynam sie robić cala mokra.
Specjalnie zalozylam jeszcze gruby szlafrok zeby szybciej to wypocic.
Jutro wiec raczej nigdzie nie pojedziemy, mam nadzieje, ze chociaz w niedziele sie uda, bo dzieciaki sie napalily.

A ja mialam Ł bluze kupic.
Malo romantyczne, ale wiem, ze sie z tego ucieszy, bo juz od dawna mi mowi, ze musi sobie jakąś kupić.
W sumie dla faceta nie ma takiego wyboru.
Perfumy ma, a przeciez nie kupie mu misia czy kubka z serduszkiem :p

reklama
Alecta u nas panuje teraz rotawirus oby Tymko wstal juz caly i zdrowy..

A moj na walentynki moze najwyzej dostac kopa w du.pe.. tak mnie wieczorem wkurwil i TERAZ poprawil! Az sie wszystkiego odechciewa:-(

Alecta- podążaj od razu probiotyk. Szybciej przejdzie. U nas świetnie działa trilac plus, ale nie pamiętam od jakiego wieku on jest.

LayDeek - nie wiem czego używasz na odparzenia ale najskuteczniejszy jest sudocrem, my próbowaliśmy różności i nic tak szybko jak on nie działa.

Ala znowu przespala ponad 6h patrzę że jej to w krew wchodzi :-D

Nocka nie przespana.
Tymcio na szczęście wiecej nie rzygal, spi teraz smacznie.
Zastanawiam sie czy jechac do tego Rzeszowa z nimi czy nie.
Tylko, ze mieli oboecanego tez Mc, a po tej nocy to nie bardzo mam wizje żeby Tymko jadl frytki i nuggetsy...

Zeby noc noe byla do konca "stracona" to przeczytalam cale "Ziarno Prawdy" i w taki oto sposób całą trylogie o prokuratorze Szackim mam juz zaliczona

izuchna zazdroszczę tych 6 godzin.. U nas niestety zawsze co 3 godziny jest pobudka.
Właśnie mały głodomór wstał i je ;-)Powinna być możliwość podawania mleka dożylnie w nocy :-D

reklama
Do góry