reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Wykoncze sie.
Tymko juz 3ci raz sie porzygal, w przedszkolu zrobił wodnista kupe, ale poza tym bylo ok, wczoraj tez rzygnal 2 razy rano i bylo spoko, a teraz widac, ze cos go ewidentnie meczy.
Mnie znowu lewy cycek boli, temperatura na razie 37.1, ale na bank bedzie rosnąć.
Wzielam apap i na razie czuje, że zaczynam sie robić cala mokra.
Specjalnie zalozylam jeszcze gruby szlafrok zeby szybciej to wypocic.
Jutro wiec raczej nigdzie nie pojedziemy, mam nadzieje, ze chociaz w niedziele sie uda, bo dzieciaki sie napalily.

A ja mialam Ł bluze kupic.
Malo romantyczne, ale wiem, ze sie z tego ucieszy, bo juz od dawna mi mowi, ze musi sobie jakąś kupić.
W sumie dla faceta nie ma takiego wyboru.
Perfumy ma, a przeciez nie kupie mu misia czy kubka z serduszkiem :p

reklama
Alecta u nas panuje teraz rotawirus oby Tymko wstal juz caly i zdrowy..

A moj na walentynki moze najwyzej dostac kopa w du.pe.. tak mnie wieczorem wkurwil i TERAZ poprawil! Az sie wszystkiego odechciewa:-(

Alecta- podążaj od razu probiotyk. Szybciej przejdzie. U nas świetnie działa trilac plus, ale nie pamiętam od jakiego wieku on jest.

LayDeek - nie wiem czego używasz na odparzenia ale najskuteczniejszy jest sudocrem, my próbowaliśmy różności i nic tak szybko jak on nie działa.

Ala znowu przespala ponad 6h patrzę że jej to w krew wchodzi :-D

Nocka nie przespana.
Tymcio na szczęście wiecej nie rzygal, spi teraz smacznie.
Zastanawiam sie czy jechac do tego Rzeszowa z nimi czy nie.
Tylko, ze mieli oboecanego tez Mc, a po tej nocy to nie bardzo mam wizje żeby Tymko jadl frytki i nuggetsy...

Zeby noc noe byla do konca "stracona" to przeczytalam cale "Ziarno Prawdy" i w taki oto sposób całą trylogie o prokuratorze Szackim mam juz zaliczona

izuchna zazdroszczę tych 6 godzin.. U nas niestety zawsze co 3 godziny jest pobudka.
Właśnie mały głodomór wstał i je ;-)Powinna być możliwość podawania mleka dożylnie w nocy :-D

reklama
Do góry