reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa na szczęście dużo nosić nie muszę :-)

Nulini a dajesz ten bobotic nadal?

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini może niedługo pomoże. U nas też od razu lek nie pomógł... :-(

Agulqa kombinuje jak mogę, siedzę, kładę obok na łóżku, bujam w nosidełku, a jak mimo to ryczy to i tak tylko cyc ratuje

Hej u mnie tez srednio.. maly ciagle nerwowy tez przez brzuszek :-( zaparcia ma, a czasem zrobi kupke normalnie sam.. ogolnie cycus mamusi.. tez nie moge odejsc ani na chwile... ale w nocy jest grzeczny :-D

Zdrowka!

Moj ma katar tylko.. bylismy u lekarza w pon i osluchowo oki :-)

Kasiekz, Susel ja tez mam taki lezaczek i niby jest od 0 mies. ale jak wkladam malego to ma glowke tak mocno przechylona do klatki tez tak macie? Moze po praniu cos zle zlozylam?:-I

Kuz.wa juz nie daje rady.
Maly od 9 ciagle beczy isie wkurza z jedna przerwa na 1,5h snu
Ł z tesciowa go rozpiescili i tylko nosic trzeba
Dzis nawet chusta jest bebe

Megami WOW!!!!!!!!
Młody wygląda jak półroczne dziecko :szok:

Nulini witaj w klubie...
Lila rano pospała gdzieś do 9:30, a póżniej ciągle się prężyła, trochę podjadła i znów brzuszek jej się spinał (nie mam pojęcia po czym, bo ja dzisiaj jestem o bananie i herbacie, dopiero niedawno jeszcze jabłko zjadłam).
Niby przysypiała, ale za chwile znów brzuszek spięty i płacz.
Zasnęła dopiero jak do fotelika ją wsadziłam żeby po dzieciaki jechać i tak śpi do teraz, a ja w końcu obiad zrobiłam.

Jeżyk sto lat dla Cypka :tak:

My na spacerze byliśmy raz, no w sumie dwa tylko, że to tego samego dnia było, a teraz jako spacer mamy wypad rano i po południu do przedszkola.
Pogoda nie zachęca do dłuższych spacerów wózkiem...

Ł zaproponował mi żebym w weekend poszła z kimś do kina albo z dzieciakami do Rzeszowa na salę zabaw, a on z Lilą zostanie i tak sama nie wiem...

Ja nie wiem co wy chcecie od pogody. Jeździłam dzisiaj z młodą przez 3 godziny. Co prawda z musu bo miałam sporo miejsc do obejścia i spraw pozałatwiania ale pogoda spoko. Tylko nogi mi do du.py wchodzą od tego łażenia. Mała tylko na końcu już głodna i płakała, ale tak to spoko. Ten dziecioł jest o wiele grzeczniejszy niż M. Myńka jest po prostu kochana. Co prawda szalała mi wczoraj wieczorem przez kilka godzin, ale później oddała mi to śpiąc 6 godzin. Teraz kima w koszu mojżeszowym przy EsceTV :-p

Jeżyk, wszystkiego naj dla Cypka :-)

Nulini, nie wiem co Ci doradzić. A próbowałaś podgrzać dziecię suszarką? Dzieciaki lubią to ciepełko...:tak:

Idę kończyć obiady. Mojemu chińszczyznę, a sobie potrawkę.

nulini u nas suszarka działa :tak:;-) nawet teraz:szok:
i my spacerujemy codziennie od 8 dnia życia G :happy2: jak wieje to z folią przeciwdeszczową ,jemu nic nie jest gorzej ze mną czasami :-p

alecta tylko korzystać z propozycji m :tak:

reklama
Hej dziewczyny, tak na szybko się przywitam bo chętnie dołączę do Waszej grupy. Od jakiegoś czasu trochę podczytuję wpisy ale nie zawsze nadążam :)
9 stycznia urodziłam córeczkę, ważyła 4800 i ma na imię Alicja :) i mam dokładnie takie same problemy, wprawdzie mam jeszcze 6 letniego syna, ale instrukcję obsługi czytam na nowo ;) pozdrawiam

Do góry