Jezyk ja czasem bym oddala wszystkich dzieciaki i męża z psem na czele
Mommy ja ze stachem codziennie zaliczam 6km spaceru
Stokrotka dla mnie jesteś mistrzyni!!!
Alecta stachu tez nie toleruje ojca zbytnio. Się wkurza jak T go bierze na ręce. U nas tez nerwica jak beknąć sobie nie mogę, jak beknie to zaraz spokój
Jezyk może to skok rozwojowy
Nieobecna nosz kuźwa Olka to samo! Codziennie 6:30 i przychodzi do nas z tekstem "eeej rodzice wyspalam się i nudzę się" 45min snu nam odbiera ;( ale się wycwanilismy i teraz jej mówimy "to idź się ubierać do przedszkola, i pół godziny zyskujemy a ona już gotowa do wyjścia
McPearl jedyny sposób to bek i ułożenie jedzonka mojemu to zajmuje około 10-15 min
LayDeeK herbatki więcej raczej nie wypije ci, bo to jest tylko dla ugaszenia pragnienia, Stachu lubi np wodę pić i ja mu np daje mleko żeby sobie łyknął to pluje nim bo chce akurat wody i tej wody tez max 20ml wypija i koniec picia
Jenn ja tam jestem franca i wolę nie spać całą noc niż przyzwyczaić dziecko do łóżka naszego czy noszeniu na rękach
żadne słodkie minki na mnie nie działają
jak sobie wkrece misję jakąś edukacyjną dla dziecka to zawzięta bestia jestem
Agulqa_b od miesiąca leżaczki można. A niektóre nawet wcześniej. U nas Stachu całe dnie w leżaczku bo wszystko widzi i die nie awanturuje wtedy no łóżeczko toleruje tylko w godzinach 20.30-9.00 czyli po kąpieli i karmieniu i do śniadania potem już mały odkrywca mu się włącza i nie ma opcji żeby tam był
Jezyk wow Stachu ma 3900g nasz anorektyk
Sto lat dla Cypka
Stokrotka mam taką samą poduche motherhood
tzn teraz T ją sobie zgarnął
LayDeeK spokojnie możesz tak jak jezyk mówi
camarelo ma amortyzatory pierwsza klasa
Megami wow!!! On jest OGROMNY!!!! Ty wyglądasz na mniejszą niż on. Ale jaja!!! Szacun dla ciebie jak poród zniosłas
Nulini oj mogą trwać cały dzień i całą noc, teściowa mówi ze z siostra T to była masacra no.kolki potrafiła mieć non stop przez kilka dni z rzędu bez wyraźnej przyczyny
Agulqa_b do wózka i na spacer
nic tak nie męczy jak świeże powietrze
Alecta mi T powiedział żebym się z koleżanką umówiła i żebyśmy poszły na melo
a on z dziećmi zostanie
Izuchna witaj i gratuluję Ali
Sprite super ze juz w domku, tez miałam stres przed kąpielą