reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Język a lepiej coś małemu ?
STO LAT dla Cypka! :)

Jenn ja mam na zamek i nie ma szans na wydostanie sie z niego :) a dziewczynki nie budzą sie łapkami przy każdym delikatnym przebudzeniu:)
Wpakowałem teraz w niego drugie dziecię i spi bardzo ładnie :)
Oczywiście zaśnie w tym pod warunkiem ze jest zmęczona :) zaleta tego taka ze nie wybudza sie w tej drugiej już lżejszej fazie snu :)

Agulqa moje maja z przyczyn wiadomych ograniczone branie na ręce , ale uwielbiają towarzystwo i muszę ciagle do nich mowić albo mieć włączone radio lub tv:) teraz słucham od 7 świnki pepe:) bo dużo głosów tam jest :)))

ImageUploadedByForum BabyBoom1423651443.219140.jpg Iga w otulaczu to było na etapie nauki :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423651443.219140.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423651443.219140.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Stokrotka- no teraz śpi jak anioł. Polozna patrzyła mu pępek, ważyła go, wszystko na spiaco, nawet nie jeknal. Pojechała, mały pocycolił i u męża na rekach usnął. On chyba ma na mnie alergię. :p

Hej ja walcze ze starszakiem, zerwal sie przed 6 i teraz niewyspany daje mi popalic...

Stokrotka to masz woombie? Moj w tym spi tez meg spokojnie ale zakladam tylko jak widze ze sie wierci i nie moze spac.

Jezyk wszystkiego naj dla Cypka!
Moj tez ma juz troche krostek, pewnie jeszcze wiecej wylezie...
Agulqa_b ja mam Fisher price bujaczek taki co krzeselko sie pozniej z niego robi. Super jest my go długo uzywalismy przy starszym.

Dziewczyny,
Jak znieść wozek i dziecko z drugiego piętra???
Dziecko to wiem, ale nie wiem jak z wózkiem. Winda od piątku nie działa, ja sama z dzieckiem. Szkoda mi jej i chciałabym ja wziac na spacer.

reklama
Skokrotka super dziewczynki zapakowane

Lay znosisz szybko koła i biegniesz po gondolę z dzieckiem. Ale ja zjeżdżałam tak jak napisała Jezyk.

Ale starsza dziś daje popalić... nie chce iśc na drzemkę. Raz dała się położyć to młodsza się zaczęła drzeć.

Do góry