reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Megami jak to robisz ze lezy spokojny? Moj dzis caly dzien na rekach
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini a dajesz ten bobotic nadal?
Cały czas
aob66
Moderatorka
Hej u mnie tez srednio.. maly ciagle nerwowy tez przez brzuszek :-( zaparcia ma, a czasem zrobi kupke normalnie sam.. ogolnie cycus mamusi.. tez nie moge odejsc ani na chwile... ale w nocy jest grzeczny
Zdrowka!
Moj ma katar tylko.. bylismy u lekarza w pon i osluchowo oki :-)
Kasiekz, Susel ja tez mam taki lezaczek i niby jest od 0 mies. ale jak wkladam malego to ma glowke tak mocno przechylona do klatki tez tak macie? Moze po praniu cos zle zlozylam?:-I
Zdrowka!
Moj ma katar tylko.. bylismy u lekarza w pon i osluchowo oki :-)
Kasiekz, Susel ja tez mam taki lezaczek i niby jest od 0 mies. ale jak wkladam malego to ma glowke tak mocno przechylona do klatki tez tak macie? Moze po praniu cos zle zlozylam?:-I
agulqa_b
Kuz.wa juz nie daje rady.
Maly od 9 ciagle beczy isie wkurza z jedna przerwa na 1,5h snu
Ł z tesciowa go rozpiescili i tylko nosic trzeba
Dzis nawet chusta jest bebe
Maly od 9 ciagle beczy isie wkurza z jedna przerwa na 1,5h snu
Ł z tesciowa go rozpiescili i tylko nosic trzeba
Dzis nawet chusta jest bebe
Megami WOW!!!!!!!!
Młody wygląda jak półroczne dziecko
Nulini witaj w klubie...
Lila rano pospała gdzieś do 9:30, a póżniej ciągle się prężyła, trochę podjadła i znów brzuszek jej się spinał (nie mam pojęcia po czym, bo ja dzisiaj jestem o bananie i herbacie, dopiero niedawno jeszcze jabłko zjadłam).
Niby przysypiała, ale za chwile znów brzuszek spięty i płacz.
Zasnęła dopiero jak do fotelika ją wsadziłam żeby po dzieciaki jechać i tak śpi do teraz, a ja w końcu obiad zrobiłam.
Jeżyk sto lat dla Cypka
My na spacerze byliśmy raz, no w sumie dwa tylko, że to tego samego dnia było, a teraz jako spacer mamy wypad rano i po południu do przedszkola.
Pogoda nie zachęca do dłuższych spacerów wózkiem...
Ł zaproponował mi żebym w weekend poszła z kimś do kina albo z dzieciakami do Rzeszowa na salę zabaw, a on z Lilą zostanie i tak sama nie wiem...
Młody wygląda jak półroczne dziecko
Nulini witaj w klubie...
Lila rano pospała gdzieś do 9:30, a póżniej ciągle się prężyła, trochę podjadła i znów brzuszek jej się spinał (nie mam pojęcia po czym, bo ja dzisiaj jestem o bananie i herbacie, dopiero niedawno jeszcze jabłko zjadłam).
Niby przysypiała, ale za chwile znów brzuszek spięty i płacz.
Zasnęła dopiero jak do fotelika ją wsadziłam żeby po dzieciaki jechać i tak śpi do teraz, a ja w końcu obiad zrobiłam.
Jeżyk sto lat dla Cypka
My na spacerze byliśmy raz, no w sumie dwa tylko, że to tego samego dnia było, a teraz jako spacer mamy wypad rano i po południu do przedszkola.
Pogoda nie zachęca do dłuższych spacerów wózkiem...
Ł zaproponował mi żebym w weekend poszła z kimś do kina albo z dzieciakami do Rzeszowa na salę zabaw, a on z Lilą zostanie i tak sama nie wiem...
McPearl
Ja nie wiem co wy chcecie od pogody. Jeździłam dzisiaj z młodą przez 3 godziny. Co prawda z musu bo miałam sporo miejsc do obejścia i spraw pozałatwiania ale pogoda spoko. Tylko nogi mi do du.py wchodzą od tego łażenia. Mała tylko na końcu już głodna i płakała, ale tak to spoko. Ten dziecioł jest o wiele grzeczniejszy niż M. Myńka jest po prostu kochana. Co prawda szalała mi wczoraj wieczorem przez kilka godzin, ale później oddała mi to śpiąc 6 godzin. Teraz kima w koszu mojżeszowym przy EsceTV
Jeżyk, wszystkiego naj dla Cypka :-)
Nulini, nie wiem co Ci doradzić. A próbowałaś podgrzać dziecię suszarką? Dzieciaki lubią to ciepełko...
Idę kończyć obiady. Mojemu chińszczyznę, a sobie potrawkę.
Jeżyk, wszystkiego naj dla Cypka :-)
Nulini, nie wiem co Ci doradzić. A próbowałaś podgrzać dziecię suszarką? Dzieciaki lubią to ciepełko...
Idę kończyć obiady. Mojemu chińszczyznę, a sobie potrawkę.
bada m.
nulini u nas suszarka działa ;-) nawet teraz
i my spacerujemy codziennie od 8 dnia życia G jak wieje to z folią przeciwdeszczową ,jemu nic nie jest gorzej ze mną czasami
alecta tylko korzystać z propozycji m
i my spacerujemy codziennie od 8 dnia życia G jak wieje to z folią przeciwdeszczową ,jemu nic nie jest gorzej ze mną czasami
alecta tylko korzystać z propozycji m
reklama
izuchna
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, tak na szybko się przywitam bo chętnie dołączę do Waszej grupy. Od jakiegoś czasu trochę podczytuję wpisy ale nie zawsze nadążam
9 stycznia urodziłam córeczkę, ważyła 4800 i ma na imię Alicja i mam dokładnie takie same problemy, wprawdzie mam jeszcze 6 letniego syna, ale instrukcję obsługi czytam na nowo pozdrawiam
9 stycznia urodziłam córeczkę, ważyła 4800 i ma na imię Alicja i mam dokładnie takie same problemy, wprawdzie mam jeszcze 6 letniego syna, ale instrukcję obsługi czytam na nowo pozdrawiam