reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Tak gosiane :) one śpią spokojnie godzinkę do półtora a pózniej machają wszystkimi członkami :) wiec chce go zakładać na noc, dzisiaj tylko testowałam :)
A dlaczego zakładasz tylko jak zle spi?
Mama zabrała dziewczyny zjem i chyba padnę :)

reklama
jeżyk, spoko, mój Potworzec też u męża zasypia w momencie, niewdzięcznik jeden :confused2:
Wszystkiego najlepszego dla Cypka!!!

Nie mówcie mi nawet o spacerach, moje dziecko ma prawie 3 tygodnie i świat zewnętrzny widziało tylko w drodze ze szpitala :wściekła/y:

Hej dziewczyny, nie udzielałam sie tutaj u Was ale podczytuje od dawna. Mam dzieciątko w podobnym wieku co Wasze pociechy (urodzone 23 stycznia) i jeśli pozwolicie to chetnie od czasu do czasu bede sie udzielac. Pozdrawiam mamusie i dzieciaczki.

reklama
Czy kolki mogą trwać cały dzień???

Bo jeśli to nie kolki, to co do kur.wy nędzy, bo już nie wyrabiam, Młody jak tylko nie śpi, to się pręży, stęka i wrzeszczy, ja się wykończę!!!

Do góry