reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej,caly czas jestem, tzn czytam
Mlody dzis w nocy mial akcje brzuszkowe dzieko swojej glupiej matce. Wczoraj na poprawe nastroju zjadlam 9kostek czekolady, no i brzussek go bolal. Wychodzi na to ze nienawidzi slodyczy bo zawsze sa akcje jak z nimi przesadze...
Poza tym w dzien chce byc lelany, noszony, tulony. Coraz czesciej mysle o lezaczku bujaczku tylko do jakiego on wieku? Bo jak zaraz wyrosnie to bez sensu.
W dzien spi tylko w chuscie albo jak leze obok. Jak go odkladam do lozeczka albo wstaje z kanapy to sie budzi cwaniak.

reklama
Agulqa- na allegro są lezaczki z których potem możesz zrobić fotelik. Ceny różne, niekoniecznie drogie.

Stokrotka- ale Cypek puszcza ładnie bąki, robi kupki, odbija sobie.
Myślę że może coś wczoraj zjadlam, tylko nie mogę sobie przypomnieć co.???

Megami- a ja bym z chęcią okres do dwóch lat komuś oddała. :p

Teraz śpi. Jakby wszystko minęło. No zobaczymy. Na razie czekamy na położną.

Ostatnia edycja:
Nieobecna łączę się z Tobą w bólu tym bardziej, że mam taki sam "układ" wiekowy. Damy radę

Jezyk i jak Franek?

my walczymy z katarem, oczywiście obie mają...wrrr

miłego dnia :happy2:

jeżyk sto lat dla synka :-)

agulqa mam tak samo :-( i leżaczek wcale nie pomaga ,tylko mama i na ręce :-p dobrze,że już trochę zainteresuje się karuzelą,zdarza się,że i na 20 minut :-pwtedy poleży

Stokrotka ja kupiłam specjalnie otulacz taki na rzepy, żeby małego na noc w nim kłaść.. no ale niestety ja nie wiem jak on to robi, że potrafi się z niego wydostać :confused: Także już go nie zawijam w ten kokon, może jeszcze zrobię którejś nocy podejście ale sądzę, że on po prostu za tym może nie przepadać ;-)

Agulqa- obydwaj ;)

Bada- dzięki. Od rana chodzi i każe sobie życzenia składać. :p

Była położna. Pępek super wygojony, wszystko ładnie odpadło. Przez tydzień przytyl 400 gram. Wazy już 4160 :)

Agulqa- ja mam ten sam leżaczek co kasiekz, na prawde fajny.
Jeżyk- życzenia urodzinowe dla Cypka:)
Jagoda znowu zasnęła nra kanapie, tym razem na brzuchu. Chcieliśmy sprzedać te kanapy ale chyba się wstrzymamy skoro tak dobrze Jagodzie się tam śpi;)
Też ma na buzi coraz więcej krostek...dobrze że jutro wizyta u pediatry to powie czy to trądzik czy jakaś alergia...

reklama
U nas nocka standard, chociaż chyba troszkę rzadziej się budził, ale ja i tak na 6.30 miałam budzik nastawiony, bo dziś do pracy, więc się nie wyspałam.

O 5 się Potwór obudził i wrzeszczał, wił, tak do 6.30, przyszedł mąż, ja poszłam się ogarniać, wracam i co? ŚPIĄ! :wściekła/y:
I spali do 8.30!!! :wściekła/y:

Herbatkę kupiłam, zrobiłam i Młody nie akceptuje butli, więc wypiłam ja...

Do góry