reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mysza we Wrocławiu rekrutacja jest jako$ w maju i wcze$niej nie ma sensu.Stokrotka a zawijasz w kocyk jakiś lub rożek do spania?może to nie kwestia otulacza tylko ogólnie zawiniecia dziecka?znalazłam sposób na spanie Jagody-najlepiej $pi na kanapie przed Tv...całe popoludnie tak przespała,wieczorem też tam zasneła a w nocy była tylko jedna pobudka tak po 2.też daje espumisan raz dziennie bo preży sie przy bąkach i kupie...

reklama
Mcpearl- ja czekam aż się odbije po jedzeniu, wtedy nie ulewa.

U nas masakry ciąg dalszy. :(
Już zaczynam sobie wkrecac czy on czasami nie chory.

U nas przed momentem było larmo. Prezyla sie niesamowicie, walnela kilka kup, bączkow i przeszło jak ręka odjął. Podałam te herbatke humana, ale wypiła tylko 15ml. Nie smakuje jej :-)

Zawijam ale tak machają nożkami i rączkami ze budzą sie w poprzek łóżka :) tzn ta co nie ma otulacza:) wiec przewaga otulacza ze mój houdini z tego nie wyjdzie :)

U nas nocka ładna, karmienie co 3 h, aż mi cyce rozsadza :-D
McPearl odbicie zazwyczaj pomaga, ale ja rzadko przewijam po.
Ja nie oddałabym tego czasu do 3 lat żadnej instytucji. Dziecko tyle się nowych rzeczy uczy i to ja je pierwsza widzę :-)

No tak, młody w nocy pospał to teraz wisi na rączkach, śniadanie musi zaczekać...

Dzień dobry :-) u nas nie zapeszając 3 czy 4 noc ładna. Ciekawe jaka nadchodzącą będzie. Też przewijam przed kamieniem chyba że krzyk nieziemski to po no i zawsze staram się żeby Tygryś odbił. Dziś do lekarza idziemy na 2 wizytę ale do innej lekarki. Karmienie było o 23, 3 i 8. Godzinę po karmieniu mały grandzi i spokój. Zanim pójdę się kąpać to jeszcze pomasuje szefa.

U nas noc jak zwykle, 3.30 pobudka a potem chwile po 7.. Oczywiście wieczorem przy ostatnim karmieniu przed północą po odłożeniu do łóżeczka czujna bestia odstawiła histerię. Na początku chcieliśmy nie reagować no ale akurat film jeszcze oglądaliśmy więc wzięliśmy małego do siebie i od razu uradowany dziubek :) Potem spryciarz nie chciał zamknąć oczu, walczył ze sobą żeby tylko jak najdłużej z nami być ;) I jak tu nie ulegać takiemu słodziakowi..

Mlody wstal mega wysypany. Cale czolo i skronie w drobnych cielistych krostach. Az tak szorstko pod palcem jak sie dotyka:/ Dzis i tak pediatra wiec zobaczymy co powie.

Nieobecna lącze sie z tobą w bolu;)

Ostatnia edycja:
reklama
NULINI - ale piękne zdjęcie Tosi w suwaczku !!!

JEŻYK - biedny Franuś nie mam pojęcia co to może być skoro ładnie bączki i kupki idą :confused:

U nas dzisiaj noc przebieranek :-D nie wiem co tej mojej odwaliło że ulała dwa razy raz przy bekaniu a drugi był najlepszy wzięłam ją do siebie a w 90% śpi w kołysce bo ja w łóżku się z nią boje :-p no i zasnęłyśmy buźka w buźkę a tu nagle CHLUP ! jak w parodii jakiejś mi chlusnęła mlekiem prosto w twarz :-D :-D zajebista pobudka haha myślałam że padnę :-p :-D no a po 3 karmieniu przy przewijaniu mi się zsikała więc znowu przebieranko :-p także dzisiaj miałam noc pełną atrakcji hehe

Do góry