reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja ogarnęłam dzisuaj mieszkanie,potem spacer-dopiero wrlóciłyśmy.Jagoda ładnie zasnęła,dopiero teraz sie obudziła.M jest z Niną na zajeciach z angielskiego.Jenn ja też targam gondole na 4 p...

reklama
jenn, 08.02. wieczorem idę do szpitala na badania, usg itp.
jeżeli dr nie zmieni zdania po badaniach to 09.02. oksy.

Ja dzis darowalam sobie spacer. Położna siedziała u mnie ponad 2h i w sumie nie było kiedy. Wywietrzylam pokój i mała słodko spi!

Doggi, ona zawsze tyle siedzi u mnie. Gaduła z niej niezła. Wyściskała mnie, wycałowała, powiedziała ze super mama ze mnie, a na koniec zacięła sie w windzie! :D

No położna była wszystko ładne pięknie od wtorku 170g ;-) więc piękny wynik, już ma 2640g :-) :-D wszystko ok ;-) pępuszek ponoć ładnie się goi chociaż dla mnie jest fe :-p :-D niech już odpada dziad :-p

DOGGI - termin Ci minąć :-D (suwaczek :-p )

LEYDEEK - fajna taka położna ;-)

EMILCHEN - super że tak Ci się udało wygrać walkę z cycowaniem ! :-) :tak: no i super że te Twoje płytki dobrze ;-)

JEŻYK - udanej zabawy na imprezie ;-)

Jezuuu obejrzałam ukrytą prawdę ... jestem odmóżdżona ... :laugh2::laugh2::laugh2:

Byłam dwie godzinki. Mały trochę pospal trochę się z Piotrkiem pobawił, trochę poczuwal i ogólnie było ok. Na drugi raz odciagne mleko do butelki i zobaczymy czy chwyci butle.

Femme- to super wynik.

reklama
A mnie się udało zasnąć na godzinę, cóż za luksus.. Mały jeszcze śpi na szczęście, więc zabieram się za czytanie.
Dzisiaj planuje pierwszą samotną noc małego w jego pokoju (który kiedyś był naszą sypialnią :-)).. czas żeby rodzice się wynieśli ;-) Przynajmniej będę mogła mu porządnie wywietrzyć przed spaniem i ochłodzić przy okazji.
Czy Wy wszystkie macie maluchy przy sobie w ciągu nocy?

Do góry