reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jeny ile postów napłodziłyście!

Jenn ja śpię z Lilą, bo w nocy tylko cycka wyciągam więc mi wygodniej ;-)

Femme super Ala nadrabia :-)

Agulqa ja też smarowałam oliwka jak Tymko miał ciemieniuche.

Żelka wow ładna waga :-D

Ja nie mogę się doczekać kiedy elektryczny laktator zamówię.
W ciągu dnia wygodniej mi czasem z butelki karmić, bo widzę ile Lila wypija czy nawet Ł ją może wtedy nakarmić i nie muszę być aż tak uwiązana.
Mm niby mam w razie w, ale wolę jednak jak Lilcia moje mleko pije ;-)

Dzisiaj nie robiłam dosłownie nic.
Po prostu nie miałam siły.
Teściowa zrobiła śniadanie, a później obiad, odebrali też dzieciaki z przedszkola.
Przy okazji kupili w aptece Espumisan żeby młodej ten brzuszek tak nie męczył.
W sumie teraz śpi grzecznie, ale do południa to tylko na moim brzuchu spała.

Ja wózek muszę sobie do auta znieść w końcu i nic nie będę musiała wnosić :p
Tzn jedynie młodą będę znosić i wnosić w foteliku :-)

reklama
Jenn u nas pobudki co 1,5-2h więc nie wyobrażam sobie nie mieć małego pod ręką :-D Inna sprawa, że technicznie nie ma możliwości ;-)

Femme super, że mała ładnie przybiera

Jeżyk fajnie, że chłopaki dali radę, a Ty poimprezowałaś :-D

Ale dziś mam pełne cyce... I nie wiem czemu, młody jakoś częściej specjalnie nie je, wręcz nocka była fajna (2h, cyc, sen itd)... Może to jednak ten słód w kawie :-D

Ja tak, jak alecta, śpię z Młodym w drugim pokoju, na materacu na podłodze :-D
W nocy wyciągam cyca i przysypiam :-p

alecta, oj, elektryczny laktator to CUDO!!! Ja kocham mój, cóż za wygoda, nie trzeba łapą machać :-D

Ok, "mogę" edytować... Co prawda jakoś dziwnie idzue i kolory u Mommy i Nulini zmienialam 40min ale zawsze coś. Jak wykapie dzieciaki postaram się wszystkie nowe mamusie z maluchami dopisać

Jagoda śpi w swojej kołysce w naszej sypialni,swój pokój dostanie jak będzie wi€ksza.padam na pysia,chyba triche przesadzi£am dzisiaj)sprzątanie,długi spacer,przedszkole po małą,a potem popołudniowe krzątanie sie.kregosłupmnie napieprza masakrycznie.mam nadzieje żenoc minie spokojnie.jutro czeka nas impreza-urodziny Niny,dobrze że nie robue w domu bo bym nie da£a rady z 7 dzieciakami.

reklama
Do góry