reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas chyba będzie ciężką noc. Francik nie może zasnąć. Poza tym robi to, co robił Kacper. Odrzuca lewą pierś. Jak go przystawiam do lewej to wrzask niemiłosierny. Jakas ona felerna czy co?

Ja małego zaczęłam karmić o 18.55 i dwie godziny go karmiłam, nadal nie śpi, no ale odstawiłam go do kołyski.. Póki co nie płacze tylko sobie coś tam marudzi i puszcza bąki niewychowany :-) Mam nadzieję, że zaśnie.. Czy Wy też na początku tak długo musiałyście trzymać przy piersi? Jak ja bym chciała żeby w 15 minut się mały najadał.. :-(

Jenn u mnie sie okazało ze mała z nakładkami nic prawie nie piła, a bez je duzo

Emilka spi u nas w pokoju ale odkładam ja po karmieniu do lozeczka, bo boje sie ze moj starszak na nia wejdzie jak w nocy do nas przyjdzie

My przy starszaku na ciemieniuche uzywalismy parafine ciekła. W aptece kosztuje grosze, a te specjalne specyfiki nie dzialaly

Wlasnie corka lezy na brzuchu i krzyk niemilosierny.

Jenn- ja karmie od 20 i nie wiem co mu dziś się dzieje. Zawsze pojadł i szedł spać, a dziś duupa. Cycoli i cycoli jakby był glodzony tydzień.

U mnie jak u Gochson, odkładam do łóżeczka, które stoi u nas w sypialni, bo znam możliwości Dominiki i jej nocne wędrówki.

Dominika spadła nam dziś z sanek i ma limo pod okiem i nos starty:sorry:

poczytałam,nadrobiłam ;-)ale miałyście dziś wenę :-D

my śpimy razem,kołyska w dupkę parzy :-p Gniewko dziś na brzuszku przespał 1,5 godziny ,w ogóle wczoraj na niego ponarzekałam to dziś prawie cały dzień przespał,a teraz oczy jak 5 zł w przeciwieństwie do moich :sorry:
Tasia pożycz trochę śniegu moim chłopakom,bo u nas o sankach można pomarzyć ;-)

reklama
Do góry