reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Ja małego zaczęłam karmić o 18.55 i dwie godziny go karmiłam, nadal nie śpi, no ale odstawiłam go do kołyski.. Póki co nie płacze tylko sobie coś tam marudzi i puszcza bąki niewychowany :-) Mam nadzieję, że zaśnie.. Czy Wy też na początku tak długo musiałyście trzymać przy piersi? Jak ja bym chciała żeby w 15 minut się mały najadał.. :-(
Jenn u mnie sie okazało ze mała z nakładkami nic prawie nie piła, a bez je duzo
Emilka spi u nas w pokoju ale odkładam ja po karmieniu do lozeczka, bo boje sie ze moj starszak na nia wejdzie jak w nocy do nas przyjdzie
My przy starszaku na ciemieniuche uzywalismy parafine ciekła. W aptece kosztuje grosze, a te specjalne specyfiki nie dzialaly
Wlasnie corka lezy na brzuchu i krzyk niemilosierny.
Emilka spi u nas w pokoju ale odkładam ja po karmieniu do lozeczka, bo boje sie ze moj starszak na nia wejdzie jak w nocy do nas przyjdzie
My przy starszaku na ciemieniuche uzywalismy parafine ciekła. W aptece kosztuje grosze, a te specjalne specyfiki nie dzialaly
Wlasnie corka lezy na brzuchu i krzyk niemilosierny.
jenn200818
Karmienia ciąg dalszy…
bada m.
poczytałam,nadrobiłam ;-)ale miałyście dziś wenę
my śpimy razem,kołyska w dupkę parzy Gniewko dziś na brzuszku przespał 1,5 godziny ,w ogóle wczoraj na niego ponarzekałam to dziś prawie cały dzień przespał,a teraz oczy jak 5 zł w przeciwieństwie do moich
Tasia pożycz trochę śniegu moim chłopakom,bo u nas o sankach można pomarzyć ;-)
my śpimy razem,kołyska w dupkę parzy Gniewko dziś na brzuszku przespał 1,5 godziny ,w ogóle wczoraj na niego ponarzekałam to dziś prawie cały dzień przespał,a teraz oczy jak 5 zł w przeciwieństwie do moich
Tasia pożycz trochę śniegu moim chłopakom,bo u nas o sankach można pomarzyć ;-)
reklama