reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

mommy a dlaczego piszesz Dziobak? :-D bo naszego też tak nazywamy czasem, bo jak się go weźmie pionowo buzią do siebie i jest głodny to dziobie główką, stuka jak dzięcioł :-D

reklama
Jenn a nie myślałaś o skorzystaniu z poradni laktacyjnej ? Jak Ci zależy na karmieniu, to może tam Cię nauczą poprawnie przystawić dziecko. Tak mnie właśnie naszło, bo sama umówiłam się z doradcą laktacyjnym, żeby dobrze w końcu małą przystawiać i się tych cholernych nakładek wyzbyć ...

Właśnie mały przy cycku, bo wypił 90 ml i za mało mu było.. Pije ale z przerwami. Oczywiście w trakcie się uśmiecha :-)
żelka może skorzystam z poradni, też używam nakładek..ale się ich nie chcę pozbyć. Raz mały pił bez i moje sutki nie były zadowolone;-)

A mój to Stachulec Gadulec (od gad nie ze dużo mówi choć to swoją drogą)

A mnie znów coś rozkłada :/ ja nie mogę przejść obojętnie koło przezuebionych ludzi, od razu łapie :/

NULINI!!!!!! Instagram mam mokro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry