reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

mommy a dlaczego piszesz Dziobak? :-D bo naszego też tak nazywamy czasem, bo jak się go weźmie pionowo buzią do siebie i jest głodny to dziobie główką, stuka jak dzięcioł :-D

reklama
Jenn a nie myślałaś o skorzystaniu z poradni laktacyjnej ? Jak Ci zależy na karmieniu, to może tam Cię nauczą poprawnie przystawić dziecko. Tak mnie właśnie naszło, bo sama umówiłam się z doradcą laktacyjnym, żeby dobrze w końcu małą przystawiać i się tych cholernych nakładek wyzbyć ...

Właśnie mały przy cycku, bo wypił 90 ml i za mało mu było.. Pije ale z przerwami. Oczywiście w trakcie się uśmiecha :-)
żelka może skorzystam z poradni, też używam nakładek..ale się ich nie chcę pozbyć. Raz mały pił bez i moje sutki nie były zadowolone;-)

A mój to Stachulec Gadulec (od gad nie ze dużo mówi choć to swoją drogą)

A mnie znów coś rozkłada :/ ja nie mogę przejść obojętnie koło przezuebionych ludzi, od razu łapie :/

NULINI!!!!!! Instagram mam mokro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry