reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta ja jak nie mam pomysłu to wrzucam kawał mięcha (schab, karkówka, szynka) w marynatę i do piekarnika ;)

reklama
Jenn gile w nosie ma, ale najlepiej najpierw wkroplić trochę soli fizjologicznej i dopiero próbować odciągnąć.
U Lilki "na sucho" nawet Katarkiem mniej wychodzi więc fridą tym bardziej.

Megami już wymyśliłam :)
Zamarynuje udka z kurczaka, wrzucę do rękawa i do piekarnika :D

A dzisiaj mój Ł sobie zażyczył steka wołowego więc ide zaraz robić:-)

Tasia dzięki! Jakie mieliście objawy zapalenia płuc?? Co się działo?

Wysłałam do pediatry moją mamę. Mały na razie dostał Furagin, potem kontrolny posiew i zobaczymy czy będzie trzeba antybiotyk. Cieszę się, że na razie się wstrzymała bo czytałam, że ta E.coli może być z zanieczyszczeń ze skóry bo mocz najpierw w woreczku przyklejonym do skóry, potem przelewany do pojemnika, czyli łatwo o bakterie z zewnątrz. Może uda się bez antybiotyku :tak:

Zamówiliśmy dysk zewnętrzny, przyjechał kurier i dzwoni dzwonkiem do drzwi, a ja akurat po karmieniu, mały na mnie zasnął więc zanim go położyłam w łóżeczku i zbiegłam na dół - już debil odjechał :angry: nawet nie zadzwonił a miał podany mój telefon! Czekał może minutę! Bo odkładałam Dominika w błyskawicznym tempie.

jeżyk trzymam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
jeżyk, kciukasy!!!

LayDeeK,
na początku może Ci nic nie lecieć i boleć odsysanie. Przy pierwszej próbie myślałam, że się skicham, a teraz mam moc na 3 i "natural" i słaaabo :-D

emilchen, skargę na kuriera!!! A jaka firma?

reklama
My po spacerku. Werczita cała drogę przespała.
Laktator Canpolu fajny. Mała zjadła oba cyce, a laktator i tak wyciągnął jeszcze 60ml z obu razem.

Do góry