reklama
Jenn gile w nosie ma, ale najlepiej najpierw wkroplić trochę soli fizjologicznej i dopiero próbować odciągnąć.
U Lilki "na sucho" nawet Katarkiem mniej wychodzi więc fridą tym bardziej.
Megami już wymyśliłam
Zamarynuje udka z kurczaka, wrzucę do rękawa i do piekarnika
A dzisiaj mój Ł sobie zażyczył steka wołowego więc ide zaraz robić:-)
U Lilki "na sucho" nawet Katarkiem mniej wychodzi więc fridą tym bardziej.
Megami już wymyśliłam
Zamarynuje udka z kurczaka, wrzucę do rękawa i do piekarnika
A dzisiaj mój Ł sobie zażyczył steka wołowego więc ide zaraz robić:-)
jenn200818
Fanka BB :)
Alecta używam soli fizjologicznej także widocznie to po prostu zwykle charczenie Mam nadzieję, że minie niebawem..
Tasia dzięki! Jakie mieliście objawy zapalenia płuc?? Co się działo?
Wysłałam do pediatry moją mamę. Mały na razie dostał Furagin, potem kontrolny posiew i zobaczymy czy będzie trzeba antybiotyk. Cieszę się, że na razie się wstrzymała bo czytałam, że ta E.coli może być z zanieczyszczeń ze skóry bo mocz najpierw w woreczku przyklejonym do skóry, potem przelewany do pojemnika, czyli łatwo o bakterie z zewnątrz. Może uda się bez antybiotyku
Zamówiliśmy dysk zewnętrzny, przyjechał kurier i dzwoni dzwonkiem do drzwi, a ja akurat po karmieniu, mały na mnie zasnął więc zanim go położyłam w łóżeczku i zbiegłam na dół - już debil odjechał nawet nie zadzwonił a miał podany mój telefon! Czekał może minutę! Bo odkładałam Dominika w błyskawicznym tempie.
jeżyk trzymam kciuki
Wysłałam do pediatry moją mamę. Mały na razie dostał Furagin, potem kontrolny posiew i zobaczymy czy będzie trzeba antybiotyk. Cieszę się, że na razie się wstrzymała bo czytałam, że ta E.coli może być z zanieczyszczeń ze skóry bo mocz najpierw w woreczku przyklejonym do skóry, potem przelewany do pojemnika, czyli łatwo o bakterie z zewnątrz. Może uda się bez antybiotyku
Zamówiliśmy dysk zewnętrzny, przyjechał kurier i dzwoni dzwonkiem do drzwi, a ja akurat po karmieniu, mały na mnie zasnął więc zanim go położyłam w łóżeczku i zbiegłam na dół - już debil odjechał nawet nie zadzwonił a miał podany mój telefon! Czekał może minutę! Bo odkładałam Dominika w błyskawicznym tempie.
jeżyk trzymam kciuki
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, kciukasy!!!
LayDeeK, na początku może Ci nic nie lecieć i boleć odsysanie. Przy pierwszej próbie myślałam, że się skicham, a teraz mam moc na 3 i "natural" i słaaabo
emilchen, skargę na kuriera!!! A jaka firma?
LayDeeK, na początku może Ci nic nie lecieć i boleć odsysanie. Przy pierwszej próbie myślałam, że się skicham, a teraz mam moc na 3 i "natural" i słaaabo
emilchen, skargę na kuriera!!! A jaka firma?
reklama