reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta ja jak nie mam pomysłu to wrzucam kawał mięcha (schab, karkówka, szynka) w marynatę i do piekarnika ;)

reklama
Jenn gile w nosie ma, ale najlepiej najpierw wkroplić trochę soli fizjologicznej i dopiero próbować odciągnąć.
U Lilki "na sucho" nawet Katarkiem mniej wychodzi więc fridą tym bardziej.

Megami już wymyśliłam :)
Zamarynuje udka z kurczaka, wrzucę do rękawa i do piekarnika :D

A dzisiaj mój Ł sobie zażyczył steka wołowego więc ide zaraz robić:-)

Tasia dzięki! Jakie mieliście objawy zapalenia płuc?? Co się działo?

Wysłałam do pediatry moją mamę. Mały na razie dostał Furagin, potem kontrolny posiew i zobaczymy czy będzie trzeba antybiotyk. Cieszę się, że na razie się wstrzymała bo czytałam, że ta E.coli może być z zanieczyszczeń ze skóry bo mocz najpierw w woreczku przyklejonym do skóry, potem przelewany do pojemnika, czyli łatwo o bakterie z zewnątrz. Może uda się bez antybiotyku :tak:

Zamówiliśmy dysk zewnętrzny, przyjechał kurier i dzwoni dzwonkiem do drzwi, a ja akurat po karmieniu, mały na mnie zasnął więc zanim go położyłam w łóżeczku i zbiegłam na dół - już debil odjechał :angry: nawet nie zadzwonił a miał podany mój telefon! Czekał może minutę! Bo odkładałam Dominika w błyskawicznym tempie.

jeżyk trzymam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
jeżyk, kciukasy!!!

LayDeeK,
na początku może Ci nic nie lecieć i boleć odsysanie. Przy pierwszej próbie myślałam, że się skicham, a teraz mam moc na 3 i "natural" i słaaabo :-D

emilchen, skargę na kuriera!!! A jaka firma?

reklama
My po spacerku. Werczita cała drogę przespała.
Laktator Canpolu fajny. Mała zjadła oba cyce, a laktator i tak wyciągnął jeszcze 60ml z obu razem.

Do góry