reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Córa wydoiła jedna pierś, potem pocycolila trochę drugiej. A teraz leży w łóżeczku i nie chce spać. A przy cycu usypiala.

reklama
Agulqa moja to aż się czerwona ze złości robi na brzuchu

Stokrotka my starszej podawaliśmy Delicol i on ma sens jak przed każdym karmieniem podajesz.

Jezyk zdrówka dla Kacpra

Emilchen zdrówka dla Dominika

Córy śpią, więc mogłam choć na chwilkę do Was zajrzeć. Jakoś ciężko mi wrócić do rzeczywistości po tych 11 dniach spędzonych w szpitalu. Ale ogólnie nie jest źle, bo wczoraj byłam z nimi sama 11h i tylko przy usypianiu Domi poległam i w końcu u nas w łóżku zasnęła, bo tam mogłam karmić Ewelinkę w tym samym czasie.

agulqa, ja też mam miękkie cycki, a i tak po karmieniu leci do laktatora;-) No i mój Potworzec krztusi się przy jedzeniu MINIMUM 3 razy :confused2:

LayDeeK, ale paka, super! :-D

Żelka, u nas to samo, pręży się przy jedzeniu, ulewa, je, rzyga i tak w kółko :confused2:

Doggi, Ignaśko też się wścieka na czkawkę :-D

Młody na brzuchu bez szans, chyba, że śpi u mnie albo u męża na klacie, to luz.
Ale w innej sytuacji od razu wrzask, rzuca się, nie ma bata, żeby usnął :no:

Moja tez ni cholery na brzuchu

ImageUploadedByForum BabyBoom1422962304.650181.jpg

Tak sie denerwuje

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422962304.650181.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422962304.650181.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 69
Żelka, jak na wzorową forumkę przystało cały czas Was czytam i jestem w miarę na bieżąco ;-). ale co ja Wam mam tu pisać skoro nic do powiedzenia póki co nie mam :-D. moje dziecię jeszcze nie ciągnie cyca, nie robi kupek, nie muszę do niego wstawać w nocy, bo uparciucha jeszcze w brzuchu siedzi... ;-)

LayDeeK praktyka czyni mistrza :)
Im częściej będziesz Wercie przystawiać tym częściej ona będzie tak ładnie łapać :)

U nas ciężka noc.
Chyba z 4 razy wstawałam żeby Lilci gile odciągnąć.
Nulini masz rację, że ten co Katarek wymyślił powinien medal dostać!
Raz dwa i gile odciągnięte.

Sprite momentami Ci zazdroszczę hihi

Teraz młoda śpi, a my tzn Ł sprząta, bo jutro teściowie przyjeżdżają :)

Laski nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad...
Na pewno będzie rosół z kaczki, bo teściowi ostatnio bardzo smakował, ale nie wiem co na drugie danie.
Nie chcę serwować zwykłego schabowego, ale też nie mam zamiaru (i na pewno nie będę mieć czasu, bo Ł jutro do pracy wraca) siedzieć w kuchni od samego rana.

A no i nadal jesteśmy bez auta, bo okazało się, że jest problem z tą pompa wspomagania :/
Nie da się jej zregenerować, zamiennik kosztuje 1000zł, a oryginalna 1800zł...
Na szrotach o nie ciężko, bo benzyniaków jest mało (za to do diesel'a do wyboru do koloru) więc dzisiaj zamówiliśmy z allegro i mam nadzieję, że jutro do naszego mechanika ona dojdzie.

reklama
alecta ale oprócz charczenia to ewidentnie ma smarki w nosie tak? Bo mój charczy, ale jak zaglądam do nosa to ma czysto i jak wciągam fridą, to też rzadko kiedy cokolwiek wpadnie..sama nie wiem czy może coś mu głęboko siedzi czy to właśnie typowe charczenie tylko :-(
Czekam na położną, jak zwykle się spóźnia.. ja nie wiem czy im się wydaje, że człowiek całe dnie w domu siedzi i czeka.. wkurza mnie to niemiłosiernie. Mały śpi i teraz ona przyjdzie mi go wybudzi, zamiast odpocząć trochę to będę musiała go uspokajać..:no: A był gotowy godzinę temu jak miała być..ach.
Sypie śnieg za oknem, więc dzisiaj daruję sobie spacer. Mam nadzieję, że chociaż na chwilę uda mi się zasnąć.

sprite też Ci czasem zazdroszczę haha :-D Tak chciałam mieć szybko małego przy sobie, a teraz czasem to bym go z chęcią wpakowała do środka, szczególnie na noc:-)

Do góry