reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jezyk &&&
Moj tez spi, w ogole dzis caly dzien spal
Mnoe boli glowa wiec juz po tabsie jestem
Nie czekam namalego tylko ide spac.
Prosioam ł by go przewinal zanim przyniesie do karmienia, no chyba ze sam szybciej zasnie ;-)

W ogoel dzkewczyny mega sie boje jutra
Jedziemy na szczepionke rano. Boje sie ze malh bedzie strasznie plakal albo ze go goraczka dopadnie.
Masakra :-( jeszcze ł nie mogl wziac wolnego i znow wroci po 18 dopiero :-(

reklama
Lila też już śpi :-)
W sumie z dzieciaków to jeszcze tylko Tymko walczy, ale to już Łukasza działka :-)
My z Kluską się ewakuowałyśmy do pokoju Niksona :p

Kurde gardło mnie coś drapie.
Tylko nie wiem czy to od wychodzącej 8mki czy jakaś infekcja :-/

Hey dziewczynki, ciut wypadłam z obiegu bo choróbsko nas wszystkich dopadło. Nawet ja dostałam temperatury a młodemu ropieje oczko. Słyszałam, że panuje teraz wirus powodujący zapalenie płuc także uważać... W Wieluniu 20 niemowlaków trafiło do szpitala z zapaleniem płuc. Niech już ta wiosna przyjdzie... Muszę Was ciut nadrobić...

Nie strasznie tym zapaleniem płuc :(

Dziewczyny, które jeszcze nie zostały przeze mnie dopisane do listy po drugiej stronie brzuszka!!!! Wybaczcie, że tego nie robię, ale mam do dyspozycji tylko telefon i coś się spierdzieliło i nie mogę edytować ani przez przeglądarkę ani przez aplikację :( codziennie sprawdzam czy mogę już to robić i wciąż nic :( obiecuje ze jak tylko zadziała wszystkie was umieszczę czym prędzej!!! Please forgive me!! :(

No mnie te choroby też przerazaja, dlatego mogloby trochę przymrozic i wybić te zarazki.

My właśnie cycolimy i kupkamy, to Franka ulubiona pora na toaletę ;)

agulqa, na płacz przy szczepieniu musisz być gotowa. Ja przy pierwszym ryczałam razem z małym

To jest coś takiego jak wirus zapalenia płuc? Przyszło trochę zimy, może się powietrze oczyści

Ostatnia edycja:
Unas nocka troche lepiej,pobudka o 0.30 a potem o 4.30.godzine jwszcze urzedowala,uśpiła ja karuzela grająca,udało mi sie jeszcze zasnąć.wr wrocławiu sypie śnieg...

U nas całą noc sypalo :)
Nocka fajna, teraz sie cycolimy i idziemy jeszcze pospać. Mąż szykuje i prowadzi Cypka na autobus. Kacper śpi to i ja korzystam :)

reklama
Suseł u nas identyczne pobudki :-)
I ta druga też dłuższa, bo trzeba było kupe przewinac i z nosa gile odciągnąć no i znów pocycolić chwilkę :-)
Tylko mi później było ciężko zasnąć, chyba koło 6 mi się udało dopiero.
Ofkoz jak na złość starsze potworki już nie śpią, Ł w pracy, a mi się nadal oczy zamykają.
Włączyłam im bajkę i może jakimś cudem zdrzemnę się jeszcze chwilę przy Lilce.

Do góry