reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U nas pada śnieg!! Teraz! Jak siedzimy w domu. Cyprian jedynie poszedł do przedszkola, ale powiem Wam szczerze że sama nie wiem co robić. Bo mówi że tylko 8 dzieci i one kaszla i kichaja , kurwica mnie bierze bo dyrektorka tyle razy prosi, grozi żeby nie prsyprowadzac chorych dzieci, no jeb.la bym matkom w łeb. A znowu jak zostanie w domu to dostanie szału w jednym pokoju, bo Kacper zajął ich pokoj.

U nas nocka fajna. Trzy pobudki to luzik, bo raz przebieranie. Bardziej czuwalismy nad Kacprem, ale nie było źle.

reklama
Zelka powiem Ci ze tez o zageszczaczu myslalam, ale teraz widze ze trocne mniej ulewa

Eh znow otworzylam malemu okno i spi sobie juz jakies 30min a jak sie wyspi i go nakarmie itp to moze ok 12 pojde na spacer. Poki co leze do gory brzuchem bo kregoslup mnie strasznie boli

Mój mąż traci cierpliwość (co jest naprawdę rzadkim zjawiskiem) stwierdził że jak teraz położna przyjedzie to jej nie wpusci.

Jagoda śpi właśnie grzecznie na brzuszku.pierwszy raz tak zasnęła,myśla£am że szybko krzyk podniesie a ona śpi.ja ogarniam nieszkanie,koło południa zrobimy pierwszy samodzielny spacer,bez tatusia.

Agulqa_b mój ma brzuchu nienawidzi i w życiu by nie spał, czasem go kładę dla zdrowia fizycznego ale złość wtedy okropna

LayDeeK super taka paka giftów!

McPearl u nas dziś takie pierdy że stary może się schować, ale to są bąki na sucho bez dodatków o dziwo ;)

Mommy, goferek mój też dziś nocka słabsza co prawda obudził się tylko dwa razy ale jak na niego to bardzo dużo. I jak wstał o 8 tak do tej pory siedzi i obserwuje. No teraz się wkurza bo czkawke dostał czego baaaardzo nie lubi :p

Jenn ja myślę że to zasługa zbliżającej pełni bo dziś w nocy chyba będzie a ten stan przez 3dni może dać w kość.

A u mnie cud Martynka spała od 10 do 5 rano aż sie zaczęłam martwić :) ale przed katetar poszedł w ruch bo nie mogła kupki zrobić :/ dziewczyny myślicie ze mogę dawać delicol i sab simplex? Do lekarza ide dopiero za tydzień

reklama
Delicol to laktaza, sab jest na wzdęcia... Może kilka dni jedno, kilka drugie by sprawdzić co pomoze, bo jak dasz oba to się nie dowiesz w czym problem. Czy mała nie trawi laktozy czy problem w zagazowaniu i diecie.

Do góry