reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mommy oby mężowi się szybko polepszylo. Depresja to paskudna choroba :/

LayDeeK jaj dzieci ma 2tyg u mnie dzwonią zawsze się umówić.

My też bebilon z Olą tez bebilon bardzo drogie ale dobre, po nan ola miała z brzuszkiem kłopoty

U nas nadmiar snu. Dziś spaliśmy do 10! Stachu wstał on 5.30 na mleko zjadł i dalej kimono, Ola chora i tez spala do 10 (dziwna ta jej choroba bo tylko gorączkę ma raz dziennie a tak chodzi taka smętna cały dzień)

Muszę iść do lekarza :( boję się że w czasie porodu jakaś przepuklina w krzyżu mi się zrobiła bo strasznie boli plus nie mogę chodzić prawą nogę ciagne za sobą :/

reklama
Doggi zazdraszczam tego nadmiaru snu.
Moja co prawda teraz odsypia, bo jak cyca dostała po 8 tak do tej pory śpi sobie w leżaczku.
W sumie ja też jeszcze w łóżku gnie, bo nie chce mi się wstać.
Zdrówka dla Oli!

W ogóle jestem miło zaskoczona PZU.
W poniedziałek Ł był w pracy żeby pozałatwiać urlop i kase z ubezpieczenia, a dzisiaj dostaliśmy już przelew.
No szok, bo byłam pewna, że ze 2 tygodnie będziemy czekać.
Mamy więc już prawie połowę auta :-D

Mommy trzymaj sie tam! Obyscie szybko sobie poradzili z depresja!

Agulqa podziwiam i kibicuje w cycowaniu w takim razie!;-)

Doggi tez zazdroszcze spania:-) moj budzi sie co 2-3godz ale to jak jestem gdzies obok bo sam w pokoju to zadko pospi tyle bez przerwy...

Alecta nie wiem jak Tino sie jezdzi ale Mazda bardzo mi sie podoba.. rodzinne autko, ktore fajnie sie prowadzi;-) super ze z kasa tak fajnie poszlo;-) a ktore w koncu kupujecie?:-)

Aob niestety nadal nie wiem które :p
Mam sentyment do Nissana, ale Mazda też kusi heh
No i Nissana mam upatrzonego w dieslu, a Mazde w benzynie.
Tylko kurcze teraz mamy benzyne i to dziadostwo tyle pali, że szkoda gadać :-/

Mommy życzę wam żeby wszystko się wyrównało, depresja nie jest łatwą chorobą ale odpowiednio leczona się nie ujawnia tak często w epizodach.. Dużo siły!!

Laski jak u was z odchodami w połogu?
U mnie od 3 dni nic nie leci.
W sumie się cieszę, ale dziwne, że aż tak szybko by wszystko wyleciało.

Alecta super ze kaska wpadła tego nigdy za wiele ;)

Alecta, Aob wy zazdroscicie a ja się martwię ze tyle śpi, położna mówi ze nie mam się martwić tylko cieszyć ale jakoś bardziej się tym martwię niż cieszę :p no cóż w brzuchu tez mało aktywny był, ten typ tak ma :p

Alecta u mnie leci przezroczysty śluz, i tu też położna powiedziała cieszyć się a nie martwić :p

reklama
Dziewczyny mały śpi a ja się gapie i patrzę czy oddycha. Bo najadl się i śpi ??? Jak nie mój.
Naprawdę poszło szybko. O 9 miałam rozwarcie na 3 o 10 na 5 a o 10.10 już na 10. No i 10.20 był już z nami :)
Piotrek był ze mną cały czas, wyszedł tylko na parte na te 10 min ale potem to on mi go przyniósł. Był przy badaniu, wazeniu itp.
Potem poczytam co u Was.

Nulini- nie opuscilam Cię, dalej wspieram myślami :)

Do góry