reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mommy oby mężowi się szybko polepszylo. Depresja to paskudna choroba :/

LayDeeK jaj dzieci ma 2tyg u mnie dzwonią zawsze się umówić.

My też bebilon z Olą tez bebilon bardzo drogie ale dobre, po nan ola miała z brzuszkiem kłopoty

U nas nadmiar snu. Dziś spaliśmy do 10! Stachu wstał on 5.30 na mleko zjadł i dalej kimono, Ola chora i tez spala do 10 (dziwna ta jej choroba bo tylko gorączkę ma raz dziennie a tak chodzi taka smętna cały dzień)

Muszę iść do lekarza :( boję się że w czasie porodu jakaś przepuklina w krzyżu mi się zrobiła bo strasznie boli plus nie mogę chodzić prawą nogę ciagne za sobą :/

reklama
Doggi zazdraszczam tego nadmiaru snu.
Moja co prawda teraz odsypia, bo jak cyca dostała po 8 tak do tej pory śpi sobie w leżaczku.
W sumie ja też jeszcze w łóżku gnie, bo nie chce mi się wstać.
Zdrówka dla Oli!

W ogóle jestem miło zaskoczona PZU.
W poniedziałek Ł był w pracy żeby pozałatwiać urlop i kase z ubezpieczenia, a dzisiaj dostaliśmy już przelew.
No szok, bo byłam pewna, że ze 2 tygodnie będziemy czekać.
Mamy więc już prawie połowę auta :-D

Mommy trzymaj sie tam! Obyscie szybko sobie poradzili z depresja!

Agulqa podziwiam i kibicuje w cycowaniu w takim razie!;-)

Doggi tez zazdroszcze spania:-) moj budzi sie co 2-3godz ale to jak jestem gdzies obok bo sam w pokoju to zadko pospi tyle bez przerwy...

Alecta nie wiem jak Tino sie jezdzi ale Mazda bardzo mi sie podoba.. rodzinne autko, ktore fajnie sie prowadzi;-) super ze z kasa tak fajnie poszlo;-) a ktore w koncu kupujecie?:-)

Aob niestety nadal nie wiem które :p
Mam sentyment do Nissana, ale Mazda też kusi heh
No i Nissana mam upatrzonego w dieslu, a Mazde w benzynie.
Tylko kurcze teraz mamy benzyne i to dziadostwo tyle pali, że szkoda gadać :-/

Mommy życzę wam żeby wszystko się wyrównało, depresja nie jest łatwą chorobą ale odpowiednio leczona się nie ujawnia tak często w epizodach.. Dużo siły!!

Laski jak u was z odchodami w połogu?
U mnie od 3 dni nic nie leci.
W sumie się cieszę, ale dziwne, że aż tak szybko by wszystko wyleciało.

Alecta super ze kaska wpadła tego nigdy za wiele ;)

Alecta, Aob wy zazdroscicie a ja się martwię ze tyle śpi, położna mówi ze nie mam się martwić tylko cieszyć ale jakoś bardziej się tym martwię niż cieszę :p no cóż w brzuchu tez mało aktywny był, ten typ tak ma :p

Alecta u mnie leci przezroczysty śluz, i tu też położna powiedziała cieszyć się a nie martwić :p

reklama
Dziewczyny mały śpi a ja się gapie i patrzę czy oddycha. Bo najadl się i śpi ??? Jak nie mój.
Naprawdę poszło szybko. O 9 miałam rozwarcie na 3 o 10 na 5 a o 10.10 już na 10. No i 10.20 był już z nami :)
Piotrek był ze mną cały czas, wyszedł tylko na parte na te 10 min ale potem to on mi go przyniósł. Był przy badaniu, wazeniu itp.
Potem poczytam co u Was.

Nulini- nie opuscilam Cię, dalej wspieram myślami :)

Do góry