reklama
aob66
Moderatorka
Oo super jezyk to juz dzis bedziesz trzymala Franka przy sobie czekam na informacje:-)
Powodzenia!!!!
Powodzenia!!!!
jenn200818
Fanka BB :)
LayDeek ja używam nakładek aventa dzięki nim mały w ogóle może złapać..Tez pierwsze pare minut to walka bo nie od razu leci i się młody denerwuje ale jak już leci to potem trzyma ładnie i nie otrząsa się jak buldog Rownież dokarmiam bebilonem może z czasem nie będę musiała..
Jezyk współczuje i trzymam kciuki żeby już się cała męka skończyła.
Jezyk współczuje i trzymam kciuki żeby już się cała męka skończyła.
Jezylkk-trzymamy kciuki!Emilchen-jak dużo uleje to nie liczymy tego mleka.ale może za dużo mu dajesz i dlatego ulewa?są też mm dla dzieci ze skłonnością do ulewania.u nas noc spokojniej,obudziłam Jagode na karmienie o 22.30,potem z sama sie obudziła po 1 a potem przed 6.tylko miała godzinną przerwe w spaniu ale i tak jestem wyspana.troche mleka musiałam wieczorem ściągnąć ale pozactym chyba laktacja sie normuje.nam w szpitalu mówili by pepek psikać dopiero jak bedzie ropiał czy co$ wiec my nic z nim nie robimy,nie moczymy też w kąpieli.dzisiaj wizyta położnej,zobaczymy co powie.
LayDeek - ja też stoję w kolejce do porodu :-) jestem przed Nulini.
Jeżyk - no to teraz pójdzie raz dwa czego Wam życzymy
Emlchen - dziecko ulewa bo może za łapczywie pije, jak pierś pełna to szybko z nije leci, mi kazali wtedy przed karmieniem trochę ściągnąc żeby było łatwiej złapać sutek dziecku no i żeby leciało we właściwym tempie.
Jeżyk - no to teraz pójdzie raz dwa czego Wam życzymy
Emlchen - dziecko ulewa bo może za łapczywie pije, jak pierś pełna to szybko z nije leci, mi kazali wtedy przed karmieniem trochę ściągnąc żeby było łatwiej złapać sutek dziecku no i żeby leciało we właściwym tempie.
femme fatal
Mama Ninki :)
Jezyk 3mam kciuki za szybki rozwój akcji! :-) to Franiu będzie super prezentem dla babci ;-)
U nas spokój wczoraj latalam po skarbowkach księgowych gazach itp co by wszystko załatwić póki w dwupaku ;-) a o 20 już padlam spać i do 7 spałam tylko z dwoma przerwami na siku
Kupiłam sobie tą herbatkę na laktacje z rossmana sklad ten sam co hipp a połowę tańsza :-) pyszna jest i ten zapach mmmm
Kciuki za wszystkie zmagające się z cycowaniem ;-) w końcu się unormuje :-)
U nas spokój wczoraj latalam po skarbowkach księgowych gazach itp co by wszystko załatwić póki w dwupaku ;-) a o 20 już padlam spać i do 7 spałam tylko z dwoma przerwami na siku
Kupiłam sobie tą herbatkę na laktacje z rossmana sklad ten sam co hipp a połowę tańsza :-) pyszna jest i ten zapach mmmm
Kciuki za wszystkie zmagające się z cycowaniem ;-) w końcu się unormuje :-)
Emilchen no jak dużo ulewa to nie ma co liczyć.
I przez to Dominik może być niespokojny, bo glodny jest.
Moich znajomych córka tak miala z ulewaniem i jak przeszli na mm to kupili zageszczacz do mleka i przeszło od razu i młoda im sie uspokoiła.
I przez to Dominik może być niespokojny, bo glodny jest.
Moich znajomych córka tak miala z ulewaniem i jak przeszli na mm to kupili zageszczacz do mleka i przeszło od razu i młoda im sie uspokoiła.
hej!
jezyk, POWODZENIA!
emilchen, ja nie dokarmiałam po ulaniu, ale każde dziecko inne, wiec ciężko coś doradzić. ja miałam teorie, że mój ulewa, bo za dużo wypił, więc oddaje. a pił do pełna z jednego cycka i dopijał drugim do połowy, a potem ulewał.
miłego dnia!
jezyk, POWODZENIA!
emilchen, ja nie dokarmiałam po ulaniu, ale każde dziecko inne, wiec ciężko coś doradzić. ja miałam teorie, że mój ulewa, bo za dużo wypił, więc oddaje. a pił do pełna z jednego cycka i dopijał drugim do połowy, a potem ulewał.
miłego dnia!
reklama