reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeżyk haha no teraz to już odwrotu nie masz :-D
Ja też byłam na początku przerażona i w ogóle jak tą małą dupke zobaczyłam, no masakra, a teraz się już przyzwyczaiłam :p

Dzięki dziewczyny za wsparcie.... Normalnie aż mi serce pęka momentami i nie mogę łez powstrzymać....

Jutro o 11 mam być w szpitalu z torbami. Więc nie wiem czy jutro nie będę miała cc..... Jestem tak przerażona i wystraszona , że aż serce mi szaleje z nerwów. Cieszę się wiadomo, ale tak teraz wszystko na raz.... :sorry:

Jak to z mlekiem po cc? Herbatki mam, laktator biorę z sobą ale też i mm....

Ostatnia edycja:
Mommy ja po cc normalnie karmiłam, a młodą miałam w sumie dopiero od połowy drugiego dnia.
Pokarm co prawda może pojawić się trochę później, a dokładniej nawał pokarmu, ale ogólnie nie powinno być problemu.
Mm w razie czego dostaniesz w szpitalu, ale laktator warto wziąć żeby w pierwszym dniu rozkręcić produkcję.

Alecta wiesz co kupiłam mm bo nie wiem jak to jest w szpitalach, jak trafie na jakąś heksę to nie chcę się prosić. Enamfil 1 kupiłam-tyle tego że nie wiedziałam co wziąść a kiedyś stwierdziłam że to dobre mleko. Jak pobudzać laktację? Herbatki mam, metoda 7-5-3 (czy jakoś tak)? Butelki swoje pewno wziaść? Juz w sumie spakowałam.

reklama
Mommy mi cewnik wyjeli następnego dnia jak już mogłam wstawać.
Ogólnie nie wspominam go jakoś miło, później dziwnie mi się siku cały dzień robiło :p

Do góry