reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jeżyk haha no teraz to już odwrotu nie masz :-D
Ja też byłam na początku przerażona i w ogóle jak tą małą dupke zobaczyłam, no masakra, a teraz się już przyzwyczaiłam :p

Dzięki dziewczyny za wsparcie.... Normalnie aż mi serce pęka momentami i nie mogę łez powstrzymać....

Jutro o 11 mam być w szpitalu z torbami. Więc nie wiem czy jutro nie będę miała cc..... Jestem tak przerażona i wystraszona , że aż serce mi szaleje z nerwów. Cieszę się wiadomo, ale tak teraz wszystko na raz.... :sorry:

Jak to z mlekiem po cc? Herbatki mam, laktator biorę z sobą ale też i mm....

Ostatnia edycja:
Mommy ja po cc normalnie karmiłam, a młodą miałam w sumie dopiero od połowy drugiego dnia.
Pokarm co prawda może pojawić się trochę później, a dokładniej nawał pokarmu, ale ogólnie nie powinno być problemu.
Mm w razie czego dostaniesz w szpitalu, ale laktator warto wziąć żeby w pierwszym dniu rozkręcić produkcję.

Alecta wiesz co kupiłam mm bo nie wiem jak to jest w szpitalach, jak trafie na jakąś heksę to nie chcę się prosić. Enamfil 1 kupiłam-tyle tego że nie wiedziałam co wziąść a kiedyś stwierdziłam że to dobre mleko. Jak pobudzać laktację? Herbatki mam, metoda 7-5-3 (czy jakoś tak)? Butelki swoje pewno wziaść? Juz w sumie spakowałam.

reklama
Mommy mi cewnik wyjeli następnego dnia jak już mogłam wstawać.
Ogólnie nie wspominam go jakoś miło, później dziwnie mi się siku cały dzień robiło :p

Do góry