reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za wsparcie.... Normalnie aż mi serce pęka momentami i nie mogę łez powstrzymać....
Jutro o 11 mam być w szpitalu z torbami. Więc nie wiem czy jutro nie będę miała cc..... Jestem tak przerażona i wystraszona , że aż serce mi szaleje z nerwów. Cieszę się wiadomo, ale tak teraz wszystko na raz....
Jak to z mlekiem po cc? Herbatki mam, laktator biorę z sobą ale też i mm....
Jutro o 11 mam być w szpitalu z torbami. Więc nie wiem czy jutro nie będę miała cc..... Jestem tak przerażona i wystraszona , że aż serce mi szaleje z nerwów. Cieszę się wiadomo, ale tak teraz wszystko na raz....
Jak to z mlekiem po cc? Herbatki mam, laktator biorę z sobą ale też i mm....
Ostatnia edycja:
Mommy ja po cc normalnie karmiłam, a młodą miałam w sumie dopiero od połowy drugiego dnia.
Pokarm co prawda może pojawić się trochę później, a dokładniej nawał pokarmu, ale ogólnie nie powinno być problemu.
Mm w razie czego dostaniesz w szpitalu, ale laktator warto wziąć żeby w pierwszym dniu rozkręcić produkcję.
Pokarm co prawda może pojawić się trochę później, a dokładniej nawał pokarmu, ale ogólnie nie powinno być problemu.
Mm w razie czego dostaniesz w szpitalu, ale laktator warto wziąć żeby w pierwszym dniu rozkręcić produkcję.
MommyTigger
Alecta wiesz co kupiłam mm bo nie wiem jak to jest w szpitalach, jak trafie na jakąś heksę to nie chcę się prosić. Enamfil 1 kupiłam-tyle tego że nie wiedziałam co wziąść a kiedyś stwierdziłam że to dobre mleko. Jak pobudzać laktację? Herbatki mam, metoda 7-5-3 (czy jakoś tak)? Butelki swoje pewno wziaść? Juz w sumie spakowałam.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Mommy pracuj laktatorem i gdy tylko dadzą Ci dziecko staraj się, by ssało jak najczęściej. Nawet jak tam jeszcze mleczka nie będzie to ssanie jest najlepszym sygnałem dla piersi, że mleko jest potrzebne ;-) Dużo pij, jedz... Będzie dobrze
Nie mam pokarmu | Biumi - Indywidualna opieka położnej w Warszawie
Zobacz załącznik 665403
Nie mam pokarmu | Biumi - Indywidualna opieka położnej w Warszawie
Zobacz załącznik 665403
Ostatnia edycja:
MommyTigger
Ok.
A jak to jest z cewnikiem??
A jak to jest z cewnikiem??
reklama