reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jezyk wiem ze to zaden argument tym bardziej jestem wkur,wiona bo momentqmi serio rece mi opadaja...

Emilchen nasz dzis budzil sie maks co 2h a od 5 do 6 lezal u ł na brzuchu
W koncu zasnal po 6 i spal do 8 i zaczal swoje rogi pokazywac do 11.50
W nocy sie tez wkurzylam na ł bo prosilam by zmienil malemu pieluche a on do mnie ze nie ma sily.
Nosz kut.wa ja musze miec siel 24h na dobe zmieniac pieluche, karmic, nosic i co tylko
I nikt nie pyta czy daje rade
Ehh znow mam zly dzien przez to wszystko

reklama
agulqa ale pisałaś, że Twój Ł ogólnie wstaje do małego i go przebiera i podaje do cyca, a mój mąż w ogóle się nie budzi! Ja mam jakiś czujnik wmontowany, ledwo mały piśnie a zbliża się godzina karmienia to już się budzę, a mój śpi w najlepsze :-p wtedy ja już zaczynam przebierać małego i budzę P, żeby zszedł na dół do kuchni zrobić mleko. Ale żeby tak sam się obudził i przebrał to chyba święto musiałoby być :-p

Zresztą teraz był chory i w ogóle z nami nie spał w sypialni. Ale już mu przeszło także dziś wielki powrót tatusia ;-)

Emilchen tak raczej wstaje, ale dzis generalnie nic nie slyszal spal sobie w najlepsze :p po prostu padam juz na pysk i tak jak wczesniej moze byc przymknela oko tak dzis wkurzylo mnie to na maksa

Mój Ł wstaje bez niczego, czasem sam nawet mówi, że pieluche zmieni czy mi Lile poda.

Była położna u nas.
Fajna babka nam się trafiła.
Obejrzała małą, założyła jej kartę do przychodni.
Ma przyjść w piątek z wagą to zobaczymy ile Lila przybrała od wyjścia ze szpitala.

A to pierwsze selfie z mamusią :-D

Załączniki

• 1421670866644.jpg
    1421670866644.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 50
hej!

oj, czytam same problemy ze spaniem lub karmieniem. ech... no jakoś trzeba to Laski przetrwać!
a nie mówiłam, że jak jest wiosna i słońce, to wszystkie problemy wydają się jakieś mniejsze? dzieci powinno rodzić się chyba w okresie wiosna-lato i koniec :-D

trzymam kciuki za wszystkie mamusie i niepokorne dzieciaczki :tak:

jezyk, to już tylko max 4 dni :tak:

miłego dnia. idę się zapić hippem ;-)

P.S. i nie urodze w czwartek, bo udało mi się załatwić z jedną babką co pracuje w lidlu, że mi te dresy odłoży, więc nie muszę iść walczyć o nie :-D:-D:-D:-D:-D

alecta, cudne :tak::tak::tak::tak:. Ty wyglądasz jak siostra Lili :-):-)

Dziewczyny, zapomniałam, jak to z tymi pieluchami jest. kiedy się je przebiera? pewnie przed karmieniem, żeby później brzuszka nie gnieść, ale przecież po karmieniu praktycznie zaraz jest kupa... :confused:

Ostatnia edycja:
alecta świetne selfie :-)

Z moim to nie tak, że on nie chce wstać, tylko śpi jak zabity! Ja go obudze to wstaje - chodzi robić to mleko - ale czasem mi szkoda, bo po co oboje mamy nie spać? ja jak już słyszę małego to nie zasnę i tak :sorry2:

reklama
Do góry