reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

O mamuniu dostawilam go do cycka pp tych 80ml i dopiero odstawilam
Fakt ze przysypial w trakcie no i ja tez
Chyba odpuszczam dzis spacer wole sie zdrzemnac

Aza dzieki

reklama
Dzisiaj jakiś "Blue Monday " niby najbardziej depresyjny dzień w roku...

Tak jak rano myślałam że zacznę fajnie tydzień tak na myśleniu się skończyło znowu z łóżka wyjść nie mogę bo na noc chęci nie mam -_- zero ochoty na cokolwiek nie wiem już co z tym robić...

ALECTA jakie dwie slicznoty ;-)

SPRITE to Ci się udało walki ominąć :-D

LAYDEEK śliczna Weronika <3

Umnie w nocy Jagoda budziła sie prawie co godzine na mleko,dopiero o o 6 zasnęła na 2 godziny.ale zacto Nina wstała o 6.30.poprzytula£ysmy sie,zebrałam ją do przedszkola a potem obudzi£am M i ją zaprowadził.w nocy czasami sie budził jak karmiłam i pomagał a czasami nie.za to jak ma£a zasnę£a o 8 to spała do 12.potem tak różnie,czasami jak nie śpi to patrzy na świat leżąc w kołysce.generalnie to w miare grzeczna jest.

Femme to chyba prawda z tym depresyjnym dniem

Wlasnie sie obudzilam i odciagam mleko dla glodomora
Poza tym dostalam smsa ze na poczcie czekaja na mnie fotoksiazki na dzien babci i dziadka wiec jutro jade odebrac :-)
No i przy okazji pesel malego odbiore

Używałyście może soli fizjologicznej do noska? Kurcze to charczenie mnie niepokoi, a czytałam, że solą fizjologiczną można udrożnić nosek..

Czy Wy po porodach sn tez mialyscie takie zakwasy??? :-) Bo u mnie dzisiaj jakiś koszmar. Całe plecy, ramiona, rece, biodra. Jednym słowem wszystko!

reklama
Do góry