reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

O mamuniu dostawilam go do cycka pp tych 80ml i dopiero odstawilam
Fakt ze przysypial w trakcie no i ja tez
Chyba odpuszczam dzis spacer wole sie zdrzemnac

Aza dzieki

reklama
Dzisiaj jakiś "Blue Monday " niby najbardziej depresyjny dzień w roku...

Tak jak rano myślałam że zacznę fajnie tydzień tak na myśleniu się skończyło znowu z łóżka wyjść nie mogę bo na noc chęci nie mam -_- zero ochoty na cokolwiek nie wiem już co z tym robić...

ALECTA jakie dwie slicznoty ;-)

SPRITE to Ci się udało walki ominąć :-D

LAYDEEK śliczna Weronika <3

Umnie w nocy Jagoda budziła sie prawie co godzine na mleko,dopiero o o 6 zasnęła na 2 godziny.ale zacto Nina wstała o 6.30.poprzytula£ysmy sie,zebrałam ją do przedszkola a potem obudzi£am M i ją zaprowadził.w nocy czasami sie budził jak karmiłam i pomagał a czasami nie.za to jak ma£a zasnę£a o 8 to spała do 12.potem tak różnie,czasami jak nie śpi to patrzy na świat leżąc w kołysce.generalnie to w miare grzeczna jest.

Femme to chyba prawda z tym depresyjnym dniem

Wlasnie sie obudzilam i odciagam mleko dla glodomora
Poza tym dostalam smsa ze na poczcie czekaja na mnie fotoksiazki na dzien babci i dziadka wiec jutro jade odebrac :-)
No i przy okazji pesel malego odbiore

Używałyście może soli fizjologicznej do noska? Kurcze to charczenie mnie niepokoi, a czytałam, że solą fizjologiczną można udrożnić nosek..

Czy Wy po porodach sn tez mialyscie takie zakwasy??? :-) Bo u mnie dzisiaj jakiś koszmar. Całe plecy, ramiona, rece, biodra. Jednym słowem wszystko!

reklama
Do góry